06 / 05 / 2024

Deniz Ertek Karlıdağ özgeçmiş

Deniz Ertek Karlıdağ özgeçmiş

Peyzaj mimarı ve kentsel tasarım uzmanı Deniz Ertek Karlıdağ kimdir? Deniz Ertek Karlıdağ bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Ertek Karlıdağ, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

No61 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No61 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Karlıdağ tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Efe ve İsmail Karlıdağ ortaklığında kuruldu.

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karlıdağ tarafından kuruldu.

Deniz Talayı Gıda Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Talayı Gıda Ürünleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100  bin bin TL sermaye bedeli ile Alı    Alı Tayefeh, Naghı Alı Tayefeh tarafından kuruldu.

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Yağız Karlıdağ  tarafından kuruldu.

Deniz Ertek Karlıdağ özgeçmiş Haberi

Deniz Ertek Karlıdağ özgeçmiş

Deniz Ertek Karlıdağ kimdir?

Deniz Ertek Karlıdağ, Craft312 Studio ofisinin kurucu ortaklarından, peyzaj mimarı / kentsel tasarım uzmanı. 


2001 yılında Ankara Universitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun oldu. çeşitli kentsel tasarım ve peyzaj ofislerinde çalıştı. Profesyonel pratiğine eşzamanlı olarak 2006 yılında, ODTÜ Kentsel Tasarım Yüksek Lisansını '' Kullanıcılar için Mezarlıkların Sembolik Anlamı: Karşıyaka Mezarlığı'' başlıklı tezi ile tamamlamıştır. 


2001 yılında Settar Yapı ve İnşaat'da, Eryaman Toplu Konut Projesi bitkisel ve yapısal peyzaj çalışmaları, Çayyolu Uydukent Peyzaj Projeleri gibi büyük ölçekli proje ekiplerinde yer aldı. 2003 yılında ODTÜ Kentsel Tasarım Stüdyosunda bir yıl boyunca Doha Kenti Kentsel Tasarım çalışmalarında bulundu. 


Eş zamanlı olarak Oğuz Aldan Şehir ve Bölge Planlama Bürosu'nda Marmaris Kentsel Tasarım Projelerini çalışan tasarım ekibinde çalışmalarını sürdürdü. 


2005 yılında tekrar Settar Yapı ile birlikte,...