02 / 05 / 2024

Deniz GYO başvuru onay

Deniz GYO başvuru onay

Deniz GYO'nun 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine 2 haftada 450 binden fazla başvuru geldi: Son dakika kura açıklaması! 

Emlak Konut GYO ve THY işbirliğiyle, Arnavutköy'de inşa edilecek olan 13 bin konut için iki haftada 450 binden fazla başvuru geldi. İşte ayrıntılar...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

Yenişehir Evleri'nde başvurular başladı! THY ve Emlak Konut GYO projesi başvuru ekranı 2023!

'THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi başvuru nasıl yapılır, ücreti ne kadar, ödeme planı nasıl?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar...

Deniz GYO, Başakşehir Hoşdere'deki 1 bağımsız bölümü 967.6 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 ada 1 parselde konumlanan, G Blok içerisinde yer alan 34 no.'lu 1 adet bağımsız bölümü 2 Aralık 2021 tarihinde KDV dahil 967 bin 600 TL bedel ile sattı.

Deniz GYO, Başakşehir'deki 13 bağımsız bölümü 15.3 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Başakşehir Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 13 adet bağımsız bölüm 15 milyon 340 bin TL'ye satıldı.

Deniz GYO çıkarılmış sermayesini 800 milyon TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 400 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında tamamı nakit karşılığı olmak üzere 400 milyon TL artırılarak 800 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı.

Deniz GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO tarafından şirket ödenmiş sermayesinin 400 milyon TL'ye çıkarılması sebebiyle esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu.

Deniz GYO 235.4 milyon TL'lik pay satacak!

Deniz GYO'nun 15 Nisan'da başlayan günlük yeni pay alma hakkının kullandırım süreci 30 Nisan'da bitti. Kalan paylar, 5-6 Mayıs tarihlerinde Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığıyla satılacak. 

Deniz GYO 2021 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Deniz GYO'dan 6.3 milyon TL'lik bağımsız bölüm satışı!

Deniz GYO'nun Başakşehir Hoşdere'de bulunan projede toplam 5 milyon 180 bin 200 TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 1 nolu bağımsız bölüm 6 milyon 372 bin TL tutarında bedel ile satıldı.

Deniz GYO çıkarılmış sermayesini 400 milyon TL'ye artıracak!

Deniz GYO'nun 150 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 250 milyon TL artırılarak 400 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin olarak hazırlanan izahnamemizin onaylanması talebi ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

Deniz GYO başvuru onay Haberi

Deniz GYO başvuru onay

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtiçi borçlanma aracı ihracı için SPK ve Borsa İstanbul A.Ş.ne başvuru yapılması hakkında açıklama yayınladı.

Deniz GYO, Sermaye piyassı mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştu. Borsa İstanbul A.Ş.'ne borçlanma ihraç başvurumuz ile ilgili olarak, işlem görme başvurusu yapıldı.

Deniz GYO KAP açıklaması:
KAP'ta 23.12.2019 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile duyurusunu yaptığımız üzere, Yönetim Kurulumuzun 23.12.2019 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının,...