19 / 05 / 2024

Deniz GYO brüt fon

Deniz GYO brüt fon

Deniz GYO, bedelli sermaye artırımı sonucunda elde edilen fonun kullanımına ilişkin Denetimden Sorumlu Komite raporunu yayınlandı. 

Alarko GYO'dan 2021'de 122.1 milyon TL'lik brüt satış!

Alarko GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirketin brüt satışları 122 milyon 152 bin 198 TL oldu. 

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'dan ilk yarıda 2.9 milyar TL'lik brüt satış!

Emlak Konut GYO'nun 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla brüt satışları 2 milyar 968 milyon 425 bin 444,81 TL oldu.

Deniz GYO'dan 250.2 milyon TL'lik brüt fon!

Deniz GYO, bedelli sermaye artırımı sonucunda elde edilen fonun kullanımına ilişkin Denetimden Sorumlu Komite raporunu yayınlandı. 

İdealist GYO'dan 40 milyon TL'lik brüt fon!

İdealist GYO'nun 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 50 milyon TL'ye çıkarılması sonucunda elde edilecek 40 milyon TL brüt fonun kullanımına ilişkin Yönetim Kurulu Raporu güncellendi.

Deniz GYO 2021 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Deniz GYO'nun sermaye avansı 187.5 milyon TL'ye ulaştı!

Deniz GYO'nun kullanılan sermaye avansı tutarı toplam 187 milyon 500 bin TL'si olup, alınan bu sermaye avansı tutarı ile toplam 184 milyon 687 bin 783 TL kısa vadeli banka borcu ile vadesi gelen borçlanma aracı kupon ve itfa ödemesi yapıldı.

Deniz GYO kar payı dağıtacak mı?

Deniz GYO tarafından 2020 yılında kar payı dağıtımı yapılmamasına ve buna istinaden hazırlanan ekteki 2020 yılı Kâr Dağıtım Tablosunun Genel Kurul'un bilgisine ve onayına sunulmasına karar verildi.

Deniz GYO'dan 100 milyon TL'lik fon girişi!

Deniz GYO'nun kalan paylarının Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasadaki satıştan 106 milyon 828 bin TL olmak üzere sermaye artırımından sağlanan toplam brüt 100 milyon 72 bin 520 TL fon girişi gerçekleşti ve sermaye artırımı tamamlandı. 

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Deniz GYO'nun 145 milyon TL finansman bonosu ihracı tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 145 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO gayrimenkul değerleme alacağı şirketi seçti!

Deniz GYO, 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.  ile  Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarını belirledi.

Deniz GYO 840 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO'nun 840 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için 24 Aralık 2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvurusu onaylandı...

Deniz GYO brüt fon Haberi

Deniz GYO brüt fon

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin denetimden sorumlu komitenin raporu hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun  VII-128.1 nolu Pay Tebliğinin 33.Maddesinde belirtilen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilen bedelli sermaye artırımı sonucunda elde edilen fonun kullanımına ilişkin Denetimden Sorumlu Komite raporunu yayınlandı. 

Sermayesini 400 milyon TL’ye çıkardı

Şirketin 1 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı dahilinde, 150 milyon TL olan ödenmiş sermayesini yüzde 166.666666 bedelli 250 milyon TL artırarak 400 milyon TL’ye çıkarması ile birlikte, elde edilen brüt 250 milyon TL fondan sermaye artırımına ilişkin masraflar çıkarıldıktan sonra kalan kaynak; şirketin projelerinin finansmanı sebebiyle oluşan kısa vadeli finansal borçların kapatılmasında ve şirketin borçlanma aracı ihraç tutarlarının vadesi gelen kısmının geri ödemesinde kullanılması amaçlanıyor.

Paylarını sattı

Şirketin yeni...