05 / 05 / 2024

Deniz Harita inşaat sektörü

Deniz Harita inşaat sektörü

2011 yılında Erdem Deniz tarafından Deniz Harita adı altında kurulan mühendislik firma, 2014 yılının ilk çeyreğinde inşaat sektörüne de geçiş yaparak "Denizer Harita İnşaat Taah. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti." olarak faaliyet alanlarını genişletti.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Kadim Harita İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kadim Harita İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenler’de  100  bin TL sermaye bedeli ile S Günay    Doğan tarafından kuruldu.

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ümraniye’de yapıldı.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

2020-2021 yıllarında istihdam eden inşaat mezunlarının sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği inşaat, makine, harita ve yapı denetimi önlisans mezunları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Bakanlık bünyesine inşaat işçisi alımlarının yapılması istemi mecliste!

Bakanlık bünyesine çevre, inşaat, jeoloji, harita, makine, maden ve endüstri mühendisi ile şehir plancısı alımlarının yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Doğukargın tarafından kuruldu.

Deniz Harita inşaat sektörü Haberi

Deniz Harita inşaat sektörü
2011 yılında Erdem Deniz tarafından Deniz Harita adı altında kurulan mühendislik firma, 2014 yılının ilk çeyreğinde inşaat sektörüne de geçiş yaparak "Denizer Harita İnşaat Taah. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti." olarak faaliyet alanlarını genişletti. Bilgi ve teknolojiyi eş zamanlı kullanmayı ve zamanın değerini bilen, mesleki etik bilincine sahip yönetim kadromuz ve kalifiye çalışanları ile güvene dayalı hizmet verdiklerini belirten firma sahibi Erdem Deniz, "Gerek harita mühendisliği sektöründe gerek inşaat sektöründe doğru projelere imza atmayı hedeflemekteyiz" dedi. Çalışmaları hakkında bilgi veren Deniz, "Çalışmalarımız, çeşitli mühendislik projelerinin hazırlanmasından önce, altlık teşkil eden haritaların üretilmesinden, hazırlanan projelerin ve arazi sınırlarının öncelikle yerinde tatbik edilmesi, çeşitli mühendislik yapılarının ve hareketlerinin detaylı olarak izlenmesi, raporlanması (deformasyon), rölevelerinin çıkartılmasına dek olan süreçleri kapsar"...