18 / 05 / 2024

deniz hidroteknik ihalesi

deniz hidroteknik ihalesi

Akkuyu için deniz hidroteknik yapılarının 'anahtar teslimi' projelendirilmesi ve inşası ihalesine 4 firmayla devam edilecek. Akkuyu Nükleer AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ihale komisyonu gelen tekliflerin incelenme aşamasını tamamladı.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Fethiye'de 10 yıllığına kiralık arsa ihalesi!

Muğla Fethiye Belediye Başkanlığı, Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan arsayı 10 yıllığına kiraya verecek. Zeytinlik niteliğinde arsanın ihalesi 07 Şubat 2017 salı günü saat 14:00’de gerçekleşecek.

Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname aldı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname satın aldı.

Rize-Artvin Havalimanı ihalesi yarın!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı için ihale yarın yapılacak. Yılda 2 milyon yolcuya hizmet verecek havalimanının ihalesi için 15 firma şartname aldı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi iptal edildi!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi, projede revizyon yapılacağından dolayı iptal edildi.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı ihalesi ne zaman yapılacak?

4,2 kilometre uzunluğundaki Dudullu-Bostancı Metro Hattı ihalesi 13 istasyondan meydana geliyor. Metro hattının ilk durağı Bostancı İstanbul Deniz Otobüsleri olacak.

Tuzla sahil yolu ve meydan düzenleme ihalesi 22 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından Tuzla sahil yolu, meydan düzenleme ve deniz yapıları inşaatı yapım işi ihalesi 22 Haziran 2015 tarihinde ihale edilecek...

Akkuyu'nun ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı. Santralin inşaatında yaklaşık 8 milyar dolarlık iş hacminin Türk şirketlerince karşılanması bek

Kemer'de su sporları yapılan deniz yüzeyinin kiralama ihalesi gerçekleşti!

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 5 ay önce, su sporları alanı olarak kullanılmak üzere yıllığı 21 bin TL bedelle kiraya verilen sahildeki 6 metrekarelik deniz yüzeyi, yenilenen ihalede 72 kat artışla 1.5 milyon TL’ye aynı firma tarafından kiralandı.

Akkuyu Nükleer Santrali ihalesinde ilk aşamayı Cengiz İnşaat kazandı!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı. Santral için toplam 20 milyar doların üzerinde yatırımın gerçekleşmesi öngörülüyor.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin ilk aşamasını Cengiz İnşaat yapacak!

Mersin'de yapılacak Akkuyu Nükleer Santrali'nin ilk aşaması olan deniz hidroteknik yapılarının anahtar teslimi projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat kazandı.

Akkuyu Santrali'nin ihalesinin ilk aşaması Cengiz İnşaat'ın!

Mersin'de kurulacak Akkuyu Nükleer Santrali'nin ilk aşaması olan deniz hidroteknik binalarının anahtar teslimi projelendirmesi ve yapımı ihalesini Cengiz İnşaat kazandı..

Mehmet Cengiz: Oldukça rekabetçi bir fiyat verdik!

Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini kazanmalarıyla ilgili, "Oldukça rekabetçi bir fiyat verdik. Çok rekabet yaptırdılar" dedi

deniz hidroteknik ihalesi Haberi

deniz hidroteknik ihalesi

Akkuyu Nükleer AŞ.'nin  deniz hidroteknik yapılarının 'anahtar teslimi' projelendirilmesi ve inşası ihalesinde 4 grupla pazarlık aşamasına geçildi.


Akkuyu Nükleer AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ihale komisyonu gelen tekliflerin incelenme aşamasını tamamladı.


Hidroteknik yapılar için teklif veren 9 firma ve ortak girişim grubundan 4 tanesinden 7 Nisan saat 17.00'a kadar yeni teklif alınması kararlaştırıldı.


Pazarlık aşamasına kalan firmalar şunlar:


- STFA -  Makyol - Rönesans Ortak Girişim Grubu


- Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ


- Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ


- IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ


İhale konusu işler arasında Akkuyu nükleer santralinin limanı ve diğer hidroteknik yapılarının projelendirilmesi ve inşasını kapsıyor.


Dünya...