02 / 05 / 2024

Deniz Karataş kaçak mütehhit yaptırım

Deniz Karataş kaçak mütehhit yaptırım

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, kaydı olmayan, 'kaçak güreşen' müteahhitlere yönelik yaptırımların ancak yasayla mümkün olabileceğini söyledi..

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

Adnan Oktar’ın kaçak villası İBB gündeminde!

CHP'li İBB Meclis Üyeleri  Nadir Ataman, Doruk Bulut, Deniz Erzincan Adnan Oktar'ın Kandilli'de yer alan kaçak villasıyla ilgili İBB Meclisi'ne soru önergesi verdi.

Kaçak müteahhit ihbar hattı kuruluyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, ülkemizde sayıları gün geçtikçe artan ve hem müteahhitleri hem de konut satın alan kişileri huzursuz eden ‘kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik’ ile ilgili ihbar hattını hayata geçirmek için gerekli başvuruları yapacaklarını söyledi.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir Deniz Projesi kapsamında yapılan çalışmalar kaçak mı?

Büyükşehir Belediyesi İzmirdeniz Projesi kapsamında toplamı binlerce tonu bulan kaya parçalarını, Bakanlık onayı gelmeden, kaçak olarak sahil şeridine döktü. Uygulamayla yasa ve yönetmelikler yok sayıldı

Fatih'teki kaçak binaya izin çıktı!

Kurucusu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ olan İlim Hizmet Araştırma Derneği’nin 25 yıllığına kiraladığı, önce yıktığı sonra 5 kat olması gerekirken 7 kat inşa ettiği ve nihayetinde 11 parsel sahibinin ortak kullanım alanı olan kaçak binaya iz

Samsun Çarşamba'da kaçak yapılar yıkıldı!

Samsun Çarşamba'da deniz kenarında kaçak olduğu tespit edilen 11 binanın yıkımına karar verildi. Samsun Büyükşehir Belediyesince yıkım kararı alınan yapılar yıkıldı.

Bülent Deniz; Kayıp kaçak bedeline rekor oranda zam yapıldı!

Elektrik hizmet bedellerinin belirlenmesine ilişkin 25.06.2015 tarihli EPDK kararını değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz; “kayıp kaçak bedeline rekor oranda zam yapıldı” dedi.

Deniz Karataş: Antalya'da 120 bin yapı güçlendirilecek!

Antalya nüfusu sürekli artıyor. Bu artış barınma ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Böyle olunca betonlaşma da kaçınılmaz oluyor. Deniz Karataş'a göre betonlaşmaya yerli halk bir noktaya kadar katlanabilir ama ya turistler?

Deniz Karataş: Suriye'den Antalya'ya konut almaya geliyorlar!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş Suriye'deki kötü şartlardan kaçıp ülkemizde yatırım yapmak isteyen bir çok Suriyeli'nin olduğunu belirterek, "Suriyeliler ülkelerindeki savaştan kaçıp birikimlerini burada değerlendirmek istiyor"

Antalya'da kaçak müteahhitlere yaptırım isteniyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, kaydı olmayan, 'kaçak güreşen' müteahhitlere yönelik yaptırımların ancak yasayla mümkün olabileceğini söyledi..

Müteahhitler kaçak müteahhide yaptırım istiyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş yaptığı açıklamada kaydı olmayan, 'kaçak güreşen' müteahhitlere yönelik yaptırımların ancak yasayla mümkün olabileceğini; bu yönde bir taslak hazırladıklarını kaydetti.

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor!

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor. Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imarsız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

Deniz Karataş kaçak mütehhit yaptırım Haberi

Deniz Karataş kaçak mütehhit yaptırım

 Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, aynı zamanda Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, kaydı olmayan, 'kaçak güreşen' müteahhitlere yönelik yaptırımların ancak yasayla mümkün olabileceğini; bu yönde bir taslak hazırladıklarını kaydetti. 


DENİZ Karataş ile federasyon yönetimi, taşeron ve güvensiz müteahhitlerin önüne geçebilmek için 'Müteahhitlik Hizmet Yasa Tasarısı' taslağı hazırlıyor. 24 Aralık günü Ankara'da Çevre ve Şehircüik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemezle toplantı yapacaklarını ve hazırladıkları taslağın ayrıntılarını kendileriyle paylaşacaklarını belirten Karataş, çalışmanın detaylarını anlattı. 

Antalya'da 3 bin 100, Türkiye genelinde ise 40 binin üzerinde müteahhidi ilgilendiren yasa taslağının sektör için, dolaylı olarak da konutlarda oturan milyonlarca vatandaşm can güvenliği nedeniyle önemli olduğunu vurgulayan...