20 / 05 / 2024

Deniz Karataş turizm sektörü inşaat

Deniz Karataş turizm sektörü inşaat

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın patent ödülleri konuşmasında inşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir' cümlesini değerlendirdi..

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahtiyaroğlu tarafından kuruldu. 

Deniz Pera Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deniz Pera Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Mut tarafından kuruldu.

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top ve Duygu Kaçar ortaklığında kuruldu.

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustaal ve Mustafa Taylan  ortaklığında kuruldu. 

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yenigün, İhsan Samim  Akyazı, Ahmet Bayrakcı, Adem Koca ve Arman Nişan Kilci ortaklığında kuruldu. 

Aksu'da muhtarlara kentsel dönüşüm anlatıldı!

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, Aksu ilçesi’nde mahalle muhtarlarına kentsel dönüşümü anlattı..

Anadolu'daki inşaat sektörü dinlenmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Kentsel dönüşüm kapsamındaki harçlar geri alınabilecek!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yapılarda, müteahhit veya mülk sahiplerinin ödedikleri tapu devir harcını geri alabileceğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşümün önemi ortaya çıktı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş yaptığı açıklamada, "Beyoğlu'ndaki binanın çökmesi bize kentsel dönüşümün ne kadar gerekli ve acil olduğunu göstermiştir" dedi.

Konut kredi faizi 1'in altına çekilmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, konut kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karataş, faiz ve kredilerin devlet politikası olarak tanınması gerektiğini söyledi.

İmar barışı yüzyılın fırsatı!

İmar barışının yüzyılın fırsatı olduğunu ifade eden Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş,  "31 Ekim'e kadar vatandaşlarımızın ve tüm yapı sahiplerinin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor" dedi.

Deniz Karataş turizm sektörü inşaat Haberi

Deniz Karataş turizm sektörü inşaat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın patent ödülleri konuşmasında inşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir' cümlesini değerlendiren Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, "İnşaat sektörün ülkemize katkısı %25'tir. Bu sektör Türkiye'nin olmazsa olmazıdır" dedi. 


İnşaat sektörünün ülkemizdeki vasıfsız işçilere de istihdam oluşturduğunu ifade eden Antalya Müteahhitler Demeği Başkanı Deniz Karataş, "Sektörümüzün ülkemize katkısı %25tir. İnsana dayalı işgücü %60 tır. Antalya'da SGK' ya kayıtlı 400 bin işçinin 100 bini inşaat sektörünün çalışanıdır. Bu çalışan arkadaşlarımızın içerisinde çok hünerli olmayan arkadaşlarımıza da istihdam sağlıyoruz. 


Başka sektörler gibi yabancı dil bilmesi ya da başka el sanatlarını biliyor olmalarına da gerek yok. Vasıfsız işçiye de bıı ülkede yardımcı oluyoruz. Bu arkadaşlarımıza da ekmek vermeliyiz. Yokluk mertliği bozdurur Vasıfsız işçilerimiz bizden ekmek görmemesi halinde ülke barışı bozulur. Bu...