15 / 05 / 2024

deniz köşkler mahallesi kentsel dönüşüm

deniz köşkler mahallesi kentsel dönüşüm

Avcılar Belediyesi, Deniz Köşkler Mahallesi’nde dev bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. 4,5 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi Çevre ve Şehircilik bakanlığından onay bekliyor…

Küçük Ayasofya Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Küçük Ayasofya Mahallesi, 86 ada, 37 ve 38 parsellerin komşuluğundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Hazine Bakanı Nebati'den ilginç ekonomik kriz açıklaması: Küçükler debelenmeye devam etsin

Türkiye'de son bir haftada yatırımcının yönünü dolardan Türk lirasına çevirmesi için peş peşe ekonomi paketleri açıklandı. Yaşanan ekonomik krizi ve enflasyonla ilgili açıklamalar yapan Bakan Nebati, 'Bırakın küçükler debelensin büyükler vizyon sahibidir büyük karar alır' dedi.

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1169 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi'nin imar planında son durum!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken sosyal medya üzerinden Pirinççi Mahallesi'nin imar durumuna ilişkin açıklamada bulundu. 

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Deniz Köken: Köylerdeki imar problemiyle ilgili çalışıyoruz!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Köylerdeki imar problemiyle ilgili genel olarak çalışıyoruz" dedi.

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Kuşbey tarafından kuruldu.

deniz köşkler mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

deniz köşkler mahallesi kentsel dönüşüm

Avcılar Belediyesi Deniz Köşkler Mahallesi’ne dev yatırım geliyor. Avcılar kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilmesi planlanan 4,5 milyar dolarlık proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay bekliyor. 


50 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek Deniz Köşkler Mahallesi projesi kapsamında 5 katlı binalar yıkılarak yerine 15-18 katlı site yapılması planlanıyor. Konutların yanı sıra cadde, alışveriş ve yeşil alanlar da yer alacak. 4,5 milyar dolarlık dev proje emsale uymadığı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay alamıyor. 


Şengül...