09 / 05 / 2024

Deniz Nar mimarlık

Deniz Nar mimarlık

Avcı Architects kurucu ortağı Deniz Nar kimdir? Mimar Deniz Nar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Deniz Nar, çalışmalarına devam ettiği Avcı Architects'i ne zaman kurdu? İşte Deniz Nar...

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlke Deniz tarafından kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100.000,00 TL sermeye bedeli ile Bahri Deniz Akbal tarafından kuruldu.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zahid Akpınar tarafından kuruldu.

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çınar Çalışkan tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Pınar İmal tarafından kuruldu.

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Elif Ertem, Hakan Deniz ve Rüştü Atakan Dumral ortaklığında kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Deniz Nar mimarlık Haberi

Deniz Nar mimarlık

Deniz Nar kimdir?

Deniz Nar, Avcı Architects ile kurucusu olduğu Nar-SİST Architecture arasında üç yıl boyunca yürüttüğü işbirliğini Şubat 2013'den itibaren Avcı Architects bünyesine devam ettiriyor.


Mesleki tecrübeleri iç mekan tasarımı üzerine yoğunlaşan Deniz Nar, birçok konut ,ofis ve butik otel, restoran projeleri yürütmüştür.


Mesleki kariyerine Moskova'da ENKA bünyesinde başlayan Deniz Nar daha sonraları Nar-SİST Architecture‘ı kurarak butik projeler ve ürün tasarımları yapmıştır. Projeleri çeşitli prestijli tasarım dergilerinde yayınlanmıştır.


Deniz Nar 2000 yılında Girne Amerikan Üniversitesi'nden mezun olmuştur.


İletişim bilgileri:

İstanbul 

9/4 Turnacıbaşı Sokak, Beyoğlu, 34433 

+90 (0)212 292 79 09 T 

+90 (0)212 292 79 08 F 

[email protected] 


London 

Unit 1, 44 Gloucester Avenue, London NW1 

+44 (0)20 7739 35 T 

+44 (0)20 7739 35 01...