02 / 05 / 2024

deniz seferleri yapılabiliyor mu

deniz seferleri yapılabiliyor mu

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle Şehir Hatları'nın ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin bazı seferleri yapılamıyor. Boğazın bazı bölgelerinde etkili olan sis, görüş mesafesini yarım milin altına düşürdü.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Tapu başvuru sorgulama nasıl yapılır?

Tapuda başlatılan bazı işlemlerin tamamlanması birkaç günü bulabiliyor. Bu gibi durumlarda online başvuru sorgulama işlemi yapılabiliyor...

Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Bir gayrimenkul satın alma arifesinde olan vatandaşlar, zahmetsizce tapu bilgilerini sorgulamak istiyor. Tapu sorgulama işlemleri online olarak yapılabiliyor. Peki, başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Online olarak imar barışı ödemesi nasıl yapılır? 

İmar barışı ödemeleri online olarak kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bu ödemeler anlaşmalı bankalar üzerinden kolay bir şekilde yapılıyor. İşte online olarak imar barışı ödeme adımları...

Rize'deki riskli yapılar için harekete geçildi! Dönüşüm başlıyor!

Rize'de şehir merkezinde, deniz dolgusu yapılarak kazanılan alanın yaklaşık 3'te 1'ini oluşturan 173 bin metrekare büyüklüğündeki kısımda 'korozyon' sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız bölümde, kentsel dönüşüm projesinin ilk etabına başlıyor. 

Deniz 1 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Deniz 1 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Beritan Polat tarafından kuruldu.

2020 e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır?

Arazi ve arsa alımlarında uygulanacak ilk işlem tapu parsel sorgulamadır. Eskiden bu işlemi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne giderek gerçekleştirmeniz gerekiyordu. Şimdi ise e- Devlet üzerinde isim ve T.C ile tapu sorgulama yapılabiliyor. İşte tapu sorgulama için yapmanız gerekenler...

TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasına e-Devlet'ten nasıl başvuru yapılır?

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında satışa çıkarılan konutların başvuruları e-Devlet üzerinden de yapılabiliyor. Peki TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasına e-Devlet'ten nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

Yapı kayıt belgesi süresi uzatıldı mı?

Mevcut uygulamada yapı kayıt belgesi müracaatı 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabiliyor. Peki, yapı kayıt belgesi süresi uzatıldı mı? Yapı kayıt belgesi süresi uzatılacak mı?

İmar barışına e devletten nasıl başvuru yapılır?

İmar barışına e devletten ya da Bakanlığın yetkilendirdiği kurum veya kuruluşlar aracılığı ile başvuru yapılabiliyor. Peki, imar barışına e devletten nasıl başvuru yapılır?

Yapı kayıt belgesi ne zamana kadar geçerli?

İmar barışında müracaatlar 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabiliyor. Peki, imar barışı kapsamında alınan yapı kayıt belgesi ne zamana kadar geçerli oluyor?

Şirket yapıları için imar barışına nasıl başvurulacak?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi almak için e-devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Peki, şirket yapıları için imar barışına nasıl başvurulacak?

deniz seferleri yapılabiliyor mu Haberi

deniz seferleri yapılabiliyor mu

İstanbul Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, sis nedeniyle tüm vapur seferleri iptal edildi.


Açıklamada, " Sis dolayısıyla tüm vapur seferlerimiz iptaldir.Sis dağılana kadar alternatif ulaşım kanallarını tercih etmenizi rica ederiz" ifadesine yer verildi. 


İDO'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre de yoğun sis nedeniyle Sirkeci-Harem hattında arabalı vapur seferi ile Bostancı-Kabataş hattındaki seferler gerçekleştirilemiyor. 


Çanakkale Boğazı'nda da sis etkili oluyor


Boğazın bazı bölgelerinde etkili olan sis, görüş mesafesini yarım milin altına düşürdü. 


Bunun üzerine Çanakkale Boğazı her iki yönden transit gemi geçişlerine kapatıldı.


Öte yandan, Çanakkale-Eceabat, Kilitbahir-Çanakkale arasındaki araba vapuru seferleri de geçici olarak...