06 / 05 / 2024

deniz ulaşımı 18 ağustos

deniz ulaşımı 18 ağustos

İDO'dan yapılan açıklamada, Marmara genelinde etkili poyraz fırtınası nedeniyle bazı seferlerin yapılamadığı, bazılarının da iptal edildiği belirtildi.Şiddetli poyraz nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi.

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Ulaşıma 18 yılda 1 trilyon TL yatırım yapıldı!

Gelibolu-Eceabat karayolu üzerinde inceleme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2003 yılından itibaren ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Van'da ulaşıma 18 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 sezonu içerisinde ulaşım için dev bütçe ayırarak, yaşanan sorunun ortadan kaldırılması için 18 milyon 781 bin TL bütçe harcadı.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

deniz ulaşımı 18 ağustos Haberi

deniz ulaşımı 18 ağustos

Şiddetli poyraz nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi.


İDO'dan yapılan açıklamada, Marmara genelinde etkili poyraz fırtınası nedeniyle bazı seferlerin yapılamadığı, bazılarının da iptal edildiği belirtildi.


Yapılamayan seferler şunlar:


07.00 Esenköy - Çınarcık - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü


07.00 Kumla-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü


07.30 Armutlu-Armutlu TK-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü


İptal edilen seferler şunlar:


08.00 Bostancı-Yenikapı-Avşa Deniz Otobüsü


08.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz...