29 / 04 / 2024

deniz ulaşımı

deniz ulaşımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bu yılın ilk 10 ayında deniz ulaşımında toplam 549 bin 594 kişinin taşındığını kaydetti.

Binali Yıldırım: Engelsiz Denizler Projesi'ni hayata geçiriyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, ''Denizlerde de engelleri aşıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın denizyolu taşımacılığına ulaşımını kolaylaştırmak için Engelsiz Denizler Projesi'ni başlattık" dedi..

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi tiplerle tasarlandığı proje toplam 4 bin 500 konuttan oluşuyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisi Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Manisa'nın ulaşım ana planı OSB’de masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, şehrin ulaşım ağındaki yenilikleri hızlı şekillendirebilmek amacıyla gerçekleştirdikleri toplantılara OSB (Organize Sanayi Bölgesi) yönetimi ile devam etti.

Bado Deniz Ulaşım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bado Deniz Ulaşım Turizm Anonim Şirketi, Bülent Çırak Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Deniz Aktaş Caddesi'nde kuruldu.

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplam yatırım bedeli 1 milyon dolar olarak belirlenen projede teslimlerin 2021 yılında yapılması öngörülüyor.

Denizİstanbul ulaşım bilgileri!

6 etaptan meydana gelecek olan proje daire alanları minimum 553 metrekareden başlıyor. Denizİstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’ na 17 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan proje 6 etaptan meydana geliyor. Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Taksim 'e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

deniz ulaşımı Haberi

deniz ulaşımı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bu yılın ilk 10 ayında deniz ulaşımında 549.594 kişinin taşındığını kaydetti. Konforlu, ekonomik ve hızlı hizmet verme hedefiyle yola çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi , İmar edilen iskeleler ve modernize edilen bekleme solanlarıyla deniz ulaşımına olan ilgiyi arttırdı.




GÜVENLİ YOLCULUK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin önemli hizmetleri arasında yer alan deniz ulaşımında diğer bir öncelikse güvenli yolculuğun sağlanması. Bu amaçla, Vapurlarda ve Deniz otobüslerinde modern teknoloji kullanılıyor. Deniz otobüsü ve vapurlarında kaliteyi ve güvenliği ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi kurulduğu yıldan bu yana tecrübeli kaptanlar ve çalışanlar ile hizmet vermeye devam ediyor.




GÜNDE 120 SEFER


Deniz ulaşımında 5 hatta kış tarifesinde 100 sefer, yaz tarifesinde ise toplamda 120 sefer yapılmaktadır. İzmit-Gölcük-D.Dere-H.Dere-Ulaşlı-Ereğli-K.Mürsel-Hereke-Yarımca-T.Çiftlik- Derince olmak üzere toplam...