29 / 04 / 2024

Deniz Yatırım genel kurul

Deniz Yatırım genel kurul

Deniz Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Yatırım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüşmek üzere 20 Aralık'ta genel kurul toplantısı yapacak...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ronny Heinz Buschbeck  tarafından kuruldu.

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Shamma tarafından kuruldu. 

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Fadel tarafından kuruldu. 

Deniz Yatırım 17 bin 283 lot satışı yaptı!

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., DZGYO pay senedinde , likidite sağlayıcılık kapsamında 4.47-4.53 fiyat aralığında 17 bin 283 lot satış gerçekleştirdi.

Er Yatırım, Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı!

Er Yatırım, "Orta ölçekli markalı şehir içi iş oteli" konseptinde özellikle Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı. Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, şirketin 2018 hedeflerini sıraladı. İşte detaylar...

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

DSİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya 1 milyar 900 milyon lira yatırım!

DSİ Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yıllarında Ankara'ya yaklaşık 1 milyar 900 milyon liralık yatırım yaptı

Deniz Yatırım genel kurul Haberi

Deniz Yatırım genel kurul

Deniz Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Şirketimizin 22.11.2013 tarihli Yönetim Kurulu kararı uyarınca,

Şirketimizin Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşümünün görüşüleceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın 20/12/2013 günü saat:11:00'de ve imtiyazlı pay sahipleri özel kurulunun 20/12/2013 günü saat:12:00'de "Deniz Akademi İstanbul Kampüsü Selma Akboğa Konferans Salonu Gülbahar Mahallesi Salih Tozan Caddesi No:18 Karamancılar İş Merkezi A Blok Mecidiyeköy/İstanbul" adresinde aşağıda belirtilen gündemle toplanmasına, katılan Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri tarafından oybirliği ile karar verildi.

OLAĞANÜSTÜ ve İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL GÜNDEMİ :

1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması,

2. Şirketin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm işlemleri kapsamında, 25.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanımızın 95.000.000 TL'ye yükseltilmesinin ve buna ilişkin Şirket esas sözleşmesinin Sermaye Piyasası Kurulu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığının onay...