07 / 05 / 2024

Deniz Yatırım projesi

Deniz Yatırım projesi

Deniz Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Yatırım Ortaklığı, Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı na dönüşüyor...

Deniz Yatırım GYO'ya dönüşmesi için dönüşüm raporunu yayınladı!

Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Yatırım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüşmesi için dönüşüm raporunu yayınladı...

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

2020'nin ilk 6 ayında 156 yatırım projesi teşvik kapsamına alındı!

2020'nin ilk yarısında başta imalat sanayi olmak üzere eğitim, sağlık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlar tarafından gerçekleştirilecek 156 yatırım projesi de teşvik kapsamına alındı.

Ocak-Mart döneminde yeni yatırımlar için 43 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

"Sanayi ve teknoloji kenti" Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 1,8 milyar lira olarak öngörülen 43 komple yeni yatırım projesi teşvik kapsamına alındı.

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Işığı Denizde Emlak Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ronny Heinz Buschbeck  tarafından kuruldu.

2018'de 5 bin 914 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından geçen yıl Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü tarafından 5 bin 914 yatırım projesi için teşvik belgesi düzenlendi.

Kepez Dönüşüm Projesi 8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor!

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Deniz Yatırım 17 bin 283 lot satışı yaptı!

Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., DZGYO pay senedinde , likidite sağlayıcılık kapsamında 4.47-4.53 fiyat aralığında 17 bin 283 lot satış gerçekleştirdi.

Türk müteahhitlerinden Kazakistan'a 20 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan’la ticaret hacminin 5 milyar dolara çıkarılmasının hedeflendiğini açıkladı. 26 yatırım projesi için anlaşma sağlanan ekonomik programı imzalandı.

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Özbekistan'da 73,5 milyon dolarlık 9 yatırım projesi tamamlandı!

Özbekistan'da bu yıl 7,3 milyar dolarlık yatırım yapılması hedefleniyor. Yılın ilk dört ayında 73,5 milyon dolarlık 9 yatırım projesi tamamlandı.

Deniz Yatırım projesi Haberi

Deniz Yatırım projesi

Deniz Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşümüze ilişkin Kurul'un 26/11/2013 tarih ve 12233903-305.01.03-1082/12119 sayılı onay yazısı gereği, 


Şirketimiz pay sahiplerinin ayrıntılı olarak bilgilendirilmelerini teminen III-48.2 sayılı Menkul Kıymet Yatırım Ortaklıklarına İlişkin EsaslarTebliği'nin 41.maddesi hükmü uyarınca, 20 Aralık 2013 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılıp dönüşüme ilişkin esas sözleşme değişikliklerine olumlu oy kullanan ortaklar dışındaki tüm ortakların sahip oldukları 1 TL nominal değere tekabül eden B grubu paylarını 2,3717 TL'den Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından satın alınması amacıyla gerçekleştirilecek pay alım teklifine ilişkin süreçle ilgili bilgileri içeren "Bilgi Formu" ve "Dönüşüm Raporunu" ekte bilgilerinize...