15 / 05 / 2024

Deniz Yavuzyılmaz kim

Deniz Yavuzyılmaz kim

Zonguldak'ta kurulması planlanan gemi söküm tesisine yöre halkı tepki gösterdi. Halk toplanarak Kilimli sahilinde eylem yaptı.

Deniz Yavuzyılmaz: Erzincan İliç’teki Anagold madeninin tam altındaki fay hattı haritadan silinmiş!

Erzincan'da meydana gelen toprak kayması sebebiyle madende 9 kişinin toprak altında kaldı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Anagold madeninin tam altındaki fay hattının haritadan silindiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Serkan Yılmaz ve Deniz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı TBMM'de!

Taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı Meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz tarafından konuyla ilgili soru önergesi verildi.

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

AOÇ arazisindeki vakfın yer değiştirmesi meclis gündeminde!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan Mesa Dağıtım Merkezinin bir vakıf tarafından deplase edilmesi işlemine ilişkin soru önergesi verdi. 

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı TBMM'de!

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı için Zonguldak Kız Meslek Lisesi'nin tarihi binasının yıkılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak ikinci pistin akıbeti mecliste!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacağı duyurulan ikinci pistin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Deniz Yavuzyılmaz kim Haberi

Deniz Yavuzyılmaz kim

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’nde kurulması planlanan gemi söküm tesisine Zonguldak merkez ve ilçelerinden büyük tepki var. Tesis kurulmasına tepki gösteren yöre halkı dün Kilimli sahilinde toplanarak eylem yaptı. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Eyleme Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Tema Vakfı il Temsilcisi Berran Aydan, Çevre Dernekleri, STK’ler, ve çok sayıda yöre halkı katıldı.

Kilimli’de gemi sökümüne hayır platformu adına konuşan Birgül Tatar, bölgede var olan çevre kirliliğinin insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğini belirterek şunları söyledi:

“Şu an Türkiye’de Aliağa dışında faaliyette olan başka bir tesis yoktur. Şimdi ise, ilçemizde gemi söküm sektörünün faaliyete geçirilmesi gündeme gelmiştir. Bölgemizde işsizliğin yoğun olarak yaşandığı bu dönemde bazı çevrelerce sanki bu sektörün ilçemizde önemli bir istihdam ve katma değer sağlayacağı söylemlerinde...