18 / 05 / 2024

denizbank itü Kentsel dönüşüm sertifikası

denizbank itü Kentsel dönüşüm sertifikası

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği yaptı. Kentsel dönüşümde eğitim programı başlıyor. 'Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programıyla kentsel dönüşüm alanında uzmanlaşmak isteyen kişilere kapsamlı bir eğitim içeriği sunulacak.

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

Mardin Dargeçit'te kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin Dargeçit'te yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ  ortaklığında Akçamesçit bölgesinde devam kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentte kaçak yapılara geçit vermeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm alanı içerisinde bulunan gecekonduların yıkımını gerçekleştirdi.

Kentsel Dönüşüm Yasası yenileniyor!

ITÜ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen İstanbul depremi ve kentsel dönüşüm için açıklamalar yaptı.

Yiğit İDK Group Etiler'de kentsel dönüşüme giriyor!

Yiğit İDK Group İstanbul’un en değerli topraklan üzerinde yer alan Etiler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladığını belirtti.

Kocaeli kentsel dönüşümde geç kaldı!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan İsmet Çiğit bugünkü yazısında kentsel dönüşümden bahsetti. Çiğit, Kocaeli'nin kentsel dönüşüm yatırımları için geç kaldığını belirtti.

Kentsel dönüşüm kredisi ve kira yardımı başvuruları mecliste!

İzmir Milletvekili Ali Yiğit, kentsel dönüşüm kredisi ve kira yardımı başvurularına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yiğit, hazırladığı soru önergesini Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

İzmir’deki kentsel dönüşüm desteği meclis gündeminde!

İzmir’deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik devlet desteği TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, kentsel dönüşüm kredileri ve kira yardımları konusunda sordu.

Yiğit Grup'tan İstanbul'a 3 yeni proje!

Diyarbakır kökenli Yiğit Group ile Sinanlı Yapı, kentsel dönüşümde hedef büyüttü. 1.3 milyar değerindeki ilk projelerini Fikirtepe’de hayata geçiren ortakların yeni adresi Yenisahra ve Etiler olacak.

Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçit yok!

Halkla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'deki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi. Kılıç, Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçiş verilmeyeceğini söyledi.

Yiğit Group- Sinanlı Yapı Fikirtepe projesi ruhsat aşamasında!

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, kentsel dönüşümde ilk olarak Fikirtepe'de Sinanlı Yapı ile ortak olarak 649 malikle anlaşmaya vardıklarını ve burada bir proje yapmaya hazırlandıklarını açıkladı.

denizbank itü Kentsel dönüşüm sertifikası Haberi

denizbank itü Kentsel dönüşüm sertifikası

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği yaptı. Kentsel dönüşümde eğitim programı başlıyor. 


DENİZBANK ve İstanbul Ticaret Üniversitesi kentsel dönüşümde işbirliğine gidiyor. 'Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programıyla kentsel dönüşüm alanında uzmanlaşmak isteyen kişilere kapsamlı bir eğitim içeriği sunulması planlanıyor. DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, "Kentsel dönüşüm süreçlerini yönetebilecek bir insan kaynağının yetişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz" dedi. İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Baz ise "20 yılda tamamlanması planlanan kentsel dönüşüm sürecinde geliştirdiğimiz eğitim programında profesyonellere 30 saatlik eğitimin ardından onaylı kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası vereceğiz"...