19 / 05 / 2024

Denizbank yeni şube

Denizbank yeni şube

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Denizbank Başakşehir'de şube kiralama bildirisini yayınladı.

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

Düzenlediği kampanyalara müşterilerini her zaman sevindirmeyi başaran Denizbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu. Denizbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaştı.

Denizbank'tan son dakika müjdesi! Kimliği ile başvuran 10 bin TL'yi kapıyor!

Denizbank, yeni müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Kampanya dahilinde, şubeye gitmeden ve karmaşık başvuru süreçleriyle uğraşmadan, 10.000 TL'ye kadar yüzde sıfır faizli anında kredi imkanı sağlanıyor.

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Yüksek faizli kredi seçenekleri ile Deniz Bank şubesine gitmenize gerek kalmadan finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.  DenizBank, yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyası ile finansal ihtiyaçlara çözüm sunuyor.

Denizbank'ın faizsiz kredi kampanyası devam ediyor! Son başvuru 31 Mart, kaçırmayın!

Bankaların kesenin ağzını açtığı bu dönemde, Denizbank yeni müşterilerine hoş geldiniz kampanyası kapsamında faizsiz kredi veriyor. Denizbank'ın faizsiz nakit avans kredisi için son başvuru tarihi ise 31 Mart 2023.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!

Kovid-19 salgını sürecinde birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de dijitalleşme ön plana çıktı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, sektöre ilişkin bilgi verirken; yeni yatırımlarını da anlattı...

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

 Yenievim'den 22 yeni şube!

Finansman şirketlerinin faizsiz konut ve taşıt edindirme denetimini kapsayan kanun teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifini destekleyen  Yenievim,  22 yeni şube müjdesiyle vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı sürdürecek.

Katılımevim'den 2021'de 21 yeni şube!

Sektöre 2018 yılında adım atarak 6 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Katılımevim, iki yılda 42 şubeye ulaştı. Bu yıl da büyümesini sürdürecek olan şirket, yıl içinde 21 yeni şube daha açacak.

Finansevim 6 ayda 40 yeni şube açacak!

2020'yi yüzde 200'lük bir büyüme oranıyla kapatan Finansevim, bu yılın ilk 6 ayında şube sayısını 100'e, çalışan sayısını ise 1000'in üzerine taşımayı planlıyor.

Denizbank yeni şube Haberi

Denizbank yeni şube

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Denizbank Başakşehir'de şube kiralama bildirisini yayınladı. 


Kap Açıklaması:

Şirketimiz tarafından iktisap edilen İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 Ada, 1 Parselde kayıtlı Bahçeşehir 2. Kısım  3.Cadde   H-Çarşı  9 ve 10  nolu bağımsız bölümlerin, Denizbank A.Ş.'ne (ilişkili taraf) şube kullanımı için;

Ekli 22.12.2015 tarihli gayrimenkul değerleme raporuna göre;  

- Aylık ekpertiz kira değeri 4.750 TL  olan  9 nolu bağımsız bölümün aylık 5.500 TL+KDV;

- Aylık ekpertiz kira değeri 16.250 TL  olan 10 nolu bağımsız bölümün aylık 18.500 TL+KDV;

          

 tutarlarından toplam 24.000 TL+KDV'ye kiraya verilmesine ve bu hususta yapılacak olan tüm işlemlerin takip ve neticelendirilmesi hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine oybirliği ile karar...