03 / 05 / 2024

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Yüksek faizli kredi seçenekleri ile Deniz Bank şubesine gitmenize gerek kalmadan finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.  DenizBank, yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyası ile finansal ihtiyaçlara çözüm sunuyor.



5 Nisan'da mobil uygulamadan başvuru ile başlayacak kampanya 5 Mayıs'a kadar devam edecek. Hemen başvurun, 6 ay vade seçenekleriyle 1000 TL'den 10.000 TL'ye kadar kredi alın.

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Şubeye gitmenize gerek yok

Yüksek faizli kredi seçenekleri ile DenizBank şubesine gitmenize gerek kalmadan finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Denizbank, yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyası ile onların finansal ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. 5 Nisan'dan itibaren başlayacak kampanya 5 Mayıs'a kadar sürecek. Başvurular mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirilebilecek. Hemen başvurunuzu yaparak 6 ay vade seçenekleriyle 1000 TL'den 10.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön