27 / 04 / 2024

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?



Denizbank, yeni müşterilere özel olarak sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasını güncelledi. Bu güncelleme ile birlikte daha önce 10.000 TL olan kredi limiti, şimdi 20.000 TL'ye yükseltildi. Denizbank'tan yüzde 1.89 faizle ihtiyaç kredisi almak oldukça kolaydır. Yüzde 1,89 oranında sunulan bu düşük faiz oranlı kredinin detayları merak edildi. 

Denizbank, yeni müşterilerine eylül ayında biten bir kredi kampanyasını sundu

Denizbank, 14 Ağustos'ta başlattığı özel kredi kampanyasını sunmaya devam ediyor ve bu fırsatı kaçırmak istemeyen yeni müşterilere 15 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek. MobilDeniz uygulamasını indirerek müşteri olma aşamasını tamamlayanlar, %1,89 faiz oranıyla 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatını yakalayacaklar. Ayrıca, bu özel kredi kampanyasında vade sayısı da oldukça esnek. Kredinizi 12 ay vadeyle geri ödeyebilirsiniz.

Denizbank tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

20 bin TL ihtiyaç kredisi şartları nelerdir?

Kampanyadan yararlanabilmek için ilk olarak bankanın yeni müşterisi olmanız gerekmektedir. Kampanya, her müşteriye sadece bir kez sunulmaktadır. Başvurunuzu gerçekleştirebilmek için minimum 1.000 TL, maksimum ise 20.000 TL tutarında bir başvuru yapabilirsiniz.

İhtiyaç kredisinin vade süreleri nedir?

İlgili bankaya yeni müşteri olarak kaydolduğunuzda, ilk 1 ay içerisinde 20.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapma hakkınız bulunmaktadır. Kampanya kapsamında, 20.000 TL'ye kadar olan kredi tutarları için uygulanan faiz oranı %1,89'dur. Ancak daha yüksek kredi tutarları için yasal vade sınırlamaları gereği farklı vade seçenekleri söz konusudur. Denizbank tarafından sunulan yüzde 1,89 oranıyla sunulan kredi kapsamında belirlenen vadeler şu şekildedir:

  • 100 bin TL üzeri kredi talepleri için en fazla 12 ay,

  • 50 bin TL ile 100 bin TL arasındaki kredi talepleri için en fazla 24 ay,

  • 50 bin TL ve altındaki kredi talepleri için ise maksimum vade süresi 36 aydır.

Denizbank'tan emekli vatandaşlara büyük müjde: Eylül ayı promosyon rakamları değişti!

Anne babalar dikkat! Çocuklarınız için tam bu kadar para alacaksınız!

Yapı Kredi, Garanti BBWA, TEB, Denizbank ve 4 bankadan daha peş peşe çok konuşulacak karar! Acil bakın!  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön