30 / 04 / 2024

Denizbank'tan emekli vatandaşlara büyük müjde: Eylül ayı promosyon rakamları değişti!

Denizbank'tan emekli vatandaşlara büyük müjde: Eylül ayı promosyon rakamları değişti!

Emekli vatandaşları mutlu edecek güzel haber Denizbank'tan geldi. Denizbank emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyasının detayları...



Türkiye'de emeklilik, çalışma hayatının sonunda beklenen bir dönemin başlangıcıdır. Emeklilik dönemi, birçok kişi için hayatın tadını çıkarma ve daha fazla boş zamanın keyfini sürme fırsatı sunar. Ancak emeklilik dönemi, gelir kaynaklarının sınırlı olduğu bir dönem olabilir, bu nedenle emeklilerin ekonomik refahlarını korumak ve artırmak önemlidir.

Emekliler için ekonomik destek sağlayan birçok mekanizma bulunsa da, emekli promosyonları özellikle dikkat çekicidir. Emekli promosyonları, emeklilerin aldıkları aylık maaşlarına ek olarak belirli bir miktar para alabilecekleri anlaşmalardır. Bu promosyonlar, emeklilere maddi destek sunmanın yanı sıra belirli bir bankayla işbirliği yapma fırsatı da sunar.

Bu kez Denizbank, emekli vatandaşları sevindirecek bir müjdeyle gündemde. Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyuran Denizbank, emekli müşterileri için cazip promosyon fırsatları sunuyor.

Emekli promosyonları, milyonlarca emekli vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz yılın başından itibaren artan ilgi, emekli maaşı ve asgari ücrete yapılan zamların emekli promosyonlarına yansıyacağı umudunu doğurmuştu. 

İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon rakamları:

0 - 3.499 TL arası maaş alanlar için 3.000 TL
3.500 TL - 7.499 TL arası maaş alanlar için 3.500 TL
7.500 TL - 9.999 TL arası maaş alanlar için 4.500 TL
10.000 TL ve üzeri maaş alanlar için 5.000 TL

Emekli promosyonları, emekli maaş tutarına göre hesaplanacak ve standart promosyon ödemesi yapılacaktır. Başvuruları için şubelere gitmeye gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulaması veya e-devlet üzerinden bankaya emekli maaşı aktarılabilir. Ayrıca, maaşlarını 3 yıl boyunca Denizbank'tan alma taahhüdü veren emekliler de kampanyadan faydalanabilirler.

Bu standart promosyon kampanyası, 01.11.2022 - 31.12.2023 tarihleri arasında emekli maaşını Denizbank'a devir eden emekli maaş müşterileri için geçerlidir ve promosyon tutarı peşin olarak hesaplara yatırılacaktır.

Kampanya, 31.12.2023 tarihine kadar geçerli olup, Denizbank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı olarak değiştirme hakkını saklı tutar. Birden fazla emekli maaşı alan emekliler için promosyon tutarı, toplam maaş tutarı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.denizbank.com/
 

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi! Hemen hesaplara yatıyor!

Ne vergi ne ÖTV ne de KDV var! 2023 model sıfır km bu otomobil sadece 218 bin TL

Son dakika az önce deprem oldu! Manisa'da korkutan deprem!


Geri Dön