29 / 04 / 2024

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik oldukça cazip bir kampanya düzenledi. Banka, yeni müşterilere özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunanlara 0 faizli Hoş Geldin kredisi kullandıracak.



Türk bankacılık sektörünün önde gelen markalarından biri olan Türkiye İş Bankası, ticari bankacılıkta yeni müşterilere özel oldukça cazip fırsatlar içeren bir kampanya düzenledi. Banka, bu yıl yeni müşterisi olan ya da daha önceden müşteri olan veya ürün-hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve küçük orta ölçekli işletmelere yönelik sıfır faizli kredi veriyor.

Sözkonusu kampanya 2023 yılı içerisinde ikinci kez düzenleniyor. Daha öne büyük ilgi gören kampanya kapsamında 100 bin liraya kadar 6 ay vadeli kredi kullanılabildiği bildirildi. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile esnaf ve KOBİ’lere, ihtiyaçlarını karşılamaları için 100 bin liraya kadar, 6 ay vadeli 0 faizli kredi imkanı sağlanacak.

Banka’nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, sözkonusu kredinin; İş Bankası ile 2023 yılında çalışmaya başlayan veya başlayacak olan ya da inaktif iken aktifleşen Esnaf ve KOBİ’lerin işleriyle ilgili nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kullandırılacak.

KREDİYE BAŞVURU KOŞULLARI

Başvuru şekli: 0 faizli Hoş Geldin Kredisi’ne esnaf ve KOBİ’ler, bütün İş Bankası şubelerinden başvurabiliyor.

Vade aralığı: En az 3 ay, azami 6 ay vadeye kadar kredi başvurusunda bulunmak mümkün.

Başvuru şartları: Hoş Geldin Kredisi’nden yararlanmak için başvuruda bulunacak esnaf ve küçük-orta ölçekli işletmelerin çek-senet paketi alması gerekiyor. Ayrıca DijiKolay  e-dönüşüm, e-ticaret ve yönetsel çözümler kategorileri ​altında yer alan çözümlerden en az birinden yararlanılması, açık bankacılık ile diğer çalışılan banka hesabının eklenmesinin yanı sıra krediye bağlı olarak Ticari Hayat ya da Ticari Kredi Bağlantılı Hayat sigortası yaptırılması gerektiği belirtildi.

Ayrıca bütün bunlara ilave olarak POS/çek karnesi, en az iki tane otomatik fatura ödeme talimatı ürünlerinden ikisine sahip olunması ve KTMH gerekiyor.

Öte yandan 0 Faizli Hoş geldin Kredisi’ne başvurabilmek için Findeks paketleri, İş’te Ticari koruma, İşyerimde Güvendeyim ve KOBİ paket poliçesinden birine sahip olunması şartının arandığı belirtildi.

KİMLER ALABİLİR?

Türkiye İş Bankası ile bu yıl çalışmaya başlayan veya başlayacak olan müşterilerin yanı sıra müşteri olduğu halde aktif olarak çalışmayan ancak daha sonra aktif hale gelen esnaf ve KOBİ’ler 0 faizli krediye başvuruda bulunabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön