28 / 04 / 2024

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.



Kuveyt Türk, yeni hesap açanlar için mobil bankacılık aracılığıyla ulaşabileceğiniz cazip bir fırsat sunmakta. Tahsis ücreti ya da peşinat ödemenize gerek kalmadan, 10.000 TL'ye kadar vadesiz kredi kullanabilir ve 6 aylık taksitlerle 2 ay ek süreyle finansal ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Vade farksız kredi kampanyasından nasıl yararlanabilirim?

Bu özel kampanya sadece Kuveyt Türk'ün mobil kullanıcıları için 15 Mayıs'tan 31 Temmuz 2023'e kadar geçerli. Aylık taksit miktarı da 10.577,46 TL ödeme planıyla belirlenmiştir. Kuveyt Türk, müşterilerine finansal ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılayabilecekleri imkanlar sağlıyor.

Başvuru işlemleri son derece kolay. Sadece Kuveyt Türk'ün mobil uygulamasını kullanarak İhtiyaç Kart için başvuruda bulunmanız yeterli. Eğer başvurunuz onaylanırsa, 10.000 TL'ye kadar vade farksız bir kredi limiti sizin olabilir.

Kuveyt Türk ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kredi kampanyasından yararlanma şartları nelerdir?

Bu kampanya her bir müşteri için yalnızca bir kez geçerlidir. Siz de bu özel fırsattan sadece bir defa yararlanabileceğiniz için acele edin ve başvurunuzu yapın. Vadesiz olarak ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu fırsatı kaçırmayın. Ayrıca, Kuveyt Türk kampanya detaylarını değiştirme veya kampanyayı tamamen iptal etme hakkını her zaman için saklı tutar.

Başvuruyu nereden yapabilirim?

Kuveyt Türk’ün sunduğu vade farksız 10.000 TL kredi fırsatı için ilgili bankanın internet kanallarından ya da şubelerinden başvuru yapabilirsiniz. İnternet bankacılığının yanı sıra kimlik ve gelir belgenizi alarak size en yakın Kuveyt Türk şubesine giderek de başvurunuzu yapabilir ve sonucunu bekleyebilirsiniz. Bu kredi, ihtiyaç kredisi kapsamındadır.

Vade farksız kredi nedir?

Eğer bir banka bir ürün ya da hizmet için ekstra bir vade ücreti talep etmiyorsa, o zaman o ürünü peşin fiyatına elde etmiş olursunuz. Vade farksız alışveriş, kredi kartıyla yaptığınız taksitli satın almada herhangi bir ek ücretin olmaması demektir.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk emekli promosyonları belli oldu: Ağustos ayında emekli maaşı alanlara özel yeni promosyon tutarları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön