10 / 05 / 2024

Son Dakika... İş Bankası'ndan dev gibi kampanya geldi! Tarih verildi.. Acele edin

Son Dakika... İş Bankası'ndan dev gibi kampanya geldi! Tarih verildi.. Acele edin

Bankaların yaptığı kampanyalara bir yenisi de İş Bankası'ndan geldi. Peşin ihtiyacı olan vatandaşlar bankalar aracılığı ile sağlanan kampanyaları yakın mercek altında tutuyor. İş Bankası başvuru yapana faizsiz 20.000 TL peşin avans sağlanacağını ilan etti. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2023. 



İş Bankası, Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biridir. Bankanın resmi adı Türkiye İş Bankası A.Ş.'dir. İlk olarak 1924 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuştur ve Türkiye'nin ilk milli bankasıdır.

Bankalardan Nisan ayı özel kampanyaları ard arda gelmeyi sürdürüyor. İş Bankası aracılığı ile yapılan açıklama bağlamında 0 faizli 20.000 TL peşin avans sağlanacağı söylendi. Resmi internet sitesi üstünden yapılan açıklama bağlamında kampanya ayrıntıları paylaşıldı. İşte kampanya ayrıntıları.

Son Dakika... İş Bankası ndan dev gibi kampanya geldi! Tarih verildi.. Acele edin

20.000 TL NAKİT VERİLECEK

ayram gelmeden yeni kampanyaya imza atan İş Bankası başvuru yapana 20.000 TL peşin avans sunacağını belirtti. Web internet sitesi üstünden yaptığı açıklama bağlamında
 kampanya ayrıntıları da paylaşıldı.

Uygun ödeme şartları ile beraber 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans sağlanacağı aktarıldı.15 Nisan 2023 tarihinde başlayan kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların ilk olarak başvuru yapması gerekiyor.

Son Dakika... İş Bankası'ndan dev gibi kampanya geldi! Tarih verildi.. acele edin


Geri Dön