20 / 05 / 2024

Son Dakika... İş Bankası'ndan dev gibi kampanya geldi! Tarih verildi.. Acele edin

Son Dakika... İş Bankası'ndan dev gibi kampanya geldi! Tarih verildi.. Acele edin

Bankaların yaptığı kampanyalara bir yenisi de İş Bankası'ndan geldi. Peşin ihtiyacı olan vatandaşlar bankalar aracılığı ile sağlanan kampanyaları yakın mercek altında tutuyor. İş Bankası başvuru yapana faizsiz 20.000 TL peşin avans sağlanacağını ilan etti. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2023. 



İŞ BANKASI KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

İş Bankası aracılığı ile yapılan açıklamalar bağlamında 3000 TL ile 20.000 TL arasında ödeme yapılacağı söylendi. İşCep uygulamasını yükleyen vatandaşların müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak kampanyadan faydalanabileceği söylendi. Başvuru işlemleri onaylanan vatanaşların talep ettiği tutarda ödeme alacağı söylendi. Söz konusu kampanya bağlamında İş Bankası müşterileri 5 ay vade imkanı ile 20.000 TL'lik ödemelerden faydalanabiliyor. Ayrıca başvuru yapan müşteriler faiz uygulaması olmadan ödeme alabilecek. 20.000 TL üstünde peşin avans almak isteyenler ise faiz ile beraber geri ödeme yapacak.

Son Dakika... İş Bankası ndan dev gibi kampanya geldi! Tarih verildi.. Acele edin

Kredi kart başvurusunda bulunan kişilerin İşCep uygulaması üstünden taksitli nakit avans başvurusu için 20.000 TL'ye kadar ödeme alabileceği söylendi. Ödeme bedelleri bağlamına  eşit oranda ödeme imkanı sunuluyor. Bu bağlamda 20.000 TL'lik ödemeyi 10.000 ve 10.000 olarak ayrı ayrı alabilirsiniz. Kampanyadan adece yeni müşteriler faydalanabiliyor.

Altın dehası İslam Memiş hiç bu kadar ciddi olmamıştı! Dolar, Euro'da yeni hedef dudak uçuklattı

Nihayet beklenen gün yaklaştı! İşte doğalgaz faturalarında indirimin olacağı tarih

Memur ve emekliye büyük müjde! Bu zam oranlarını duyan gözlerine inanamadı


Geri Dön