24 / 05 / 2024

denizclik şirketine ait bina yıkım

denizclik şirketine ait bina yıkım

Su Ada'nın yıkımının ardından hemen karşısında yer alan bir denizcilik şirketine ait bina yıkıldı.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Peker GYO, Peker GYO Spain SL şirketine ait 2 konutu 2.1 milyon Euro'ya satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının tamamı şirkete ait olan Peker GYO Spain SL unvanlı şirkete ait olan 2 konutun satışı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Metro City 108 Apartments 10 yıllığına LIXIN LLC şirketine kiralandı!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı, Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN LLC şirketine kiralandı.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Bakanların kendisine ait otelleri meclis gündeminde!

Bakanın kendisine ve şirketine ait oteller ve bunlarla ilgili işlemler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sunat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

Malezya'da Hindu tapınağının taşınması kararı protesto edildi!

Petaling Jaya kentinde, bir inşaat şirketine ait olan arazide kaçak olarak inşa edildiği belirtilen Hindu tapınağının yerinin değiştirilmesi kararı, binlerce Hindu tarafından protesto edildi

Türkşeker'e ait arsa Suluova Belediyesi'ne devredildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine ait arsa düzenlenen teslim töreni ile Suluova Belediyesi'ne devredildi.

Kuruçeşme'deki yıkıma İBB'den açıklama!

İBB Beşiktaş Kuruçeşme'deki bir denizcilik şirketine ait olduğu belirtilen 3 katlı binanın yıkılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Boğaz'da bir yıkım daha!

Su Ada'nın yıkımının ardından hemen karşısında yer alan bir denizcilik şirketine ait bina yıkıldı.

Fi Yapı asansör kazasının bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı inşaat şirketine ait şantiyede yaşanan asansör kazasının bilirkişi raporuna göre iş güvenlik uzmanları, ‘Bir kaza geliyor’ diye 4 kez şirketi uyardı. Ama inşaat sürdü ve o asansör düştü. 3 işçi de feci şekilde can verdi!

Gemport Gemlik Liman İşletmeleri'nden hisse satışı!

Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri Anonim Şirketine ait Gemlik Belediyesi Hisse Senetlerini satışa çıkardı. Gemlik Belediyesi'ne ait toplam hisse senetlerinin tahmini satış bedeli 103 milyon 321 bin 890 TL olarak belirlendi.

Ermaş'tan Muğla'ya 100 milyon TL'lik yatırım!

Muğla bölgesinde üretilen Kuvars ham maddesini kompoze plaka ve levha haline dönüştürecek olan Ermaş şirketine ait Bayır mevkiine yapılan fabrika şantiyesinde çalışmalar sürüyor.

denizclik şirketine ait bina yıkım Haberi

denizclik şirketine ait bina yıkım


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yıkım ekipleri Kuruçeşme Muallim Naci Caddesi üzerindeki bir denizcilik firmasına ait binaya geldi. Belediye ekipleri  yıkım kararı olduğunu belirterek içeride bulunan eşyaları dışarı çıkartarak binasyı boşalttı. Sabah işe gelen iş yeri çalışanları ise yıkım ekiplerini görünce büyük şok yaşadı. İş yerindeki kişisel eşyalarını kolilere koyan çalışanlar, yıkım çalışmalarını izledi. 3 katlı şirket  tamamen boşaltılmasının ardından yıkım işlemleri...