16 / 05 / 2024

Denizhan Sezgin mudanya turizm

Denizhan Sezgin mudanya turizm

Mudanya’nın mahalle ve köylerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Denizhan Sezgin, sorun çözmede, fikir ve proje üretmede sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte ‘ortak akıl’ anlayışını benimsiyor.

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat!

Toplam 168 adet daireden oluşan proje şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesine göre 430 bin TL 'den başlıyor.

Mudanya Spor Salonu'na ek bina yapılıyor!

Bursa'nın Mudanya ilçesinin tek spor salonunun yetersiz kalması üzerine İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün girişimleri ile ek bina yapımına başlandı.

Mudanya SeaMarine projesi!

Mudanya SeaMarine projesi toplamda 72 adet 4+1 ve 5+2 dairelerden meydana geliyor. Projede daire teslimlerin Haziran 2017'de yapılması bekleniyor.

Mavi Mudanya fiyat listesi!

Bursa Mavi Mudanya fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 0224 241 30 40 olarak belirlendi.

Mudanya SeaMarine projesinde teslimler 2017'de!

Mudanya SeaMarine projesi Birel İnşaat tarafından Bursa'da hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat!

Bursa İl'i Nilüfer İl' i Özlüce'de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat listesi kapsamında ofisler 220 bin TL' den başlıyor.

Astaşaries Mavi Mudanya projesi!

Astaşaries Mavi Mudanya projesinde toplam 90 adet konut bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Mudanya'da 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, son 1,5 yıl içinde Mudanya'da 10 milyon TL'lik yol ve da 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldığını belirtti.

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

Mudanya'ya 10 milyon TL'den fazla yol yatırımı yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Sosyal Tesisleri'nde Mudanyalı muhtarlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi'nin son 1,5 yıl içinde Mudanya'ya yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Mudanya'da sitede istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Bursa Mudanya'daki sitenin istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Denizhan Sezgin mudanya turizm Haberi

Denizhan Sezgin mudanya turizm


CHP’den Mudanya Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Denizhan Sezgin, mudanyayorum.com ‘un sorularını yanıtladı.

Mudanya’da düğümü çözebilecek sektörün turizm olduğunu ifade eden Sezgin, özellikle gençlere, kadınlara, çocuklara ve engelli vatandaşlara yönelik kültürel ve sosyal yaşam alanlarına sahip planlı büyüyen bir Mudanya hazırlığı içerisinde…

Aday adaylığı süresince Mudanya’nın mahalle ve köylerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Denizhan Sezgin, sorun çözmede, fikir ve proje üretmede sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte ‘ortak akıl’ anlayışını benimsiyor.

-Siyaset konusuna girmeden önce sizi okuyucularımıza daha iyi tanıtabilmek adına sivil toplum kuruluşlarında üstlendiğiniz aktif rollerden bahsetmek isteriz..  Öncelikle bize STK’larla olan bağınızı anlatır mısınız?

Malumunuz halka hizmet gayeniz olunca, halka hizmetin tek yolu siyaset değil. Biz de uzun yıllar sivil toplum kuruluşları bünyesinde çalışmalar...