17 / 05 / 2024

Denizhan Sezgin

Denizhan Sezgin

Mudanya’nın mahalle ve köylerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Denizhan Sezgin, sorun çözmede, fikir ve proje üretmede sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte ‘ortak akıl’ anlayışını benimsiyor.

Sezgin Tanrıkulu: Korkunç rantlar var, o bölgeleri talan ettiler!

Diyarbakır'daki imar değişikliğine ilişkin konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, korkunç rantların olduğunu ve Sur ve Bağlar'ın talan edildiğini söyledi.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Sezgin Tanrıkulu’nun esnaf kira sorununa yönelik teklifi beklemede!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun kiracı esnafın sorunlarını çözmeye ilişkin kanun teklifi 10 aydır TBMM’de komisyonda bekletiliyor.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Sezgin Yılmaz kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu görev dağılımı çerçevesinde Sezgin Yılmaz'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karluk Çetinkaya'nın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne seçilmesine karar verildi.

Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç'tan arsa açıklaması!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, müvekkilinin kiraladığı arsayla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Metrokent Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metrokent Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Abdullah Öztürk, Aykut Baygın, Sezgin İpek ve Ayhan Ündeş ortaklığında Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Denizhan Sezgin Haberi

Denizhan Sezgin


CHP’den Mudanya Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Denizhan Sezgin, mudanyayorum.com ‘un sorularını yanıtladı.

Mudanya’da düğümü çözebilecek sektörün turizm olduğunu ifade eden Sezgin, özellikle gençlere, kadınlara, çocuklara ve engelli vatandaşlara yönelik kültürel ve sosyal yaşam alanlarına sahip planlı büyüyen bir Mudanya hazırlığı içerisinde…

Aday adaylığı süresince Mudanya’nın mahalle ve köylerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Denizhan Sezgin, sorun çözmede, fikir ve proje üretmede sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte ‘ortak akıl’ anlayışını benimsiyor.

-Siyaset konusuna girmeden önce sizi okuyucularımıza daha iyi tanıtabilmek adına sivil toplum kuruluşlarında üstlendiğiniz aktif rollerden bahsetmek isteriz..  Öncelikle bize STK’larla olan bağınızı anlatır mısınız?

Malumunuz halka hizmet gayeniz olunca, halka hizmetin tek yolu siyaset değil. Biz de uzun yıllar sivil toplum kuruluşları bünyesinde çalışmalar...