29 / 04 / 2024

Denizİstanbul beylikdüzü teslim tarihi

Denizİstanbul beylikdüzü teslim tarihi

Denizİstanbul Keleşoğlu daire fiyatları alanları ve konumlarına göre değişiyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede 4 bin 500 adet konut ve 300 adet villa yer alıyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık!

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi!

İstanbul Beylikdüzü'de yükselen Babacan Central projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Peki Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi ne zaman?

Beylikdüzü Deniz İstanbul güncel konut fiyatları!

Deniz İstanbul Evleri projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Deniz Beylikdüzü İstanbul güncel konut fiyatları 460 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi!

İhlas Marmara Evleri 4 projesi İstanbul Beylikdüzü'de İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından hayata geçirildi. Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi ne zaman?

Deniz İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları!

Deniz İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu Holding imzasıyla yükselen projede toplam 4 bin 649 daireye yer veriliyor...

Deniz İstanbul Konutları Beylikdüzü fiyatlar!

Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu'da inşa edilen Liv Marmara projesinde dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Akros İstanbul ödeme şartları!

Akros İstanbul teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirlendi. İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirilen Akros İstanbul Evleri'nde vade farksız 60 aya kadar taksit imkanı bulunuyor...

Metrohome Beylikdüzü satılık daire fiyatları!

İki etaba yer verilen Metrohome Evleri projesi, İstanbul Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Deniz İstanbul Beylikdüzü fiyatları!

Peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 oranında iskonto yapılan Deniz İstanbul projesi 4 bin 649 daire ve 330 villadan meydana geliyor. Deniz İstanbul Beylikdüzü fiyatları 372 bin TL’den başlıyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi!

Beylikdüzü-Yakuplu sahilinde inşa edilen Deniz İstanbul projesi 4 bin 649 daire ve 330 villadan meydana geliyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Liv Marine Beylikdüzü teslim tarihi!

Liv Marine Beylikdüzü teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Liv Marine projesinde fiyatlar 950 bin TL'den başlıyor...

Azur Marmara Beylikdüzü teslim tarihi!

Azur Marmara Beylikdüzü teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Azur Marmara'da satışlar Şubat ayı sonunda başlayacak...

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü teslim tarihi!

Toplam 1.600 konut ve 130 ticari birimden meydana gelen Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor.

Denizİstanbul beylikdüzü teslim tarihi Haberi

Denizİstanbul beylikdüzü teslim tarihi

Mercan Konakları etabında dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı Denizİstanbul Beylikdüzü'nde teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Denizİstanbul Keleşoğlu daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 1 milyon 200 bin metrekare arsa alanına sahip proje 4 bin 500 daire ve 300 villadan oluşuyor. 


Deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta olan Denizİstanbul Konutları Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Yakuplu Denizİstanbul Mercan Konakları'nda yüzde 25 peşin ödemelerde ise kalan bedel 24 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor veya banka kredisiyle 120 ay vade uygulanıyor.  


Denizİstanbul Keleşoğlu daire fiyatları 2+1'lerde 600 bin TL, 3+1'lerde 750 bin TL, 4+1'lerde 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu bölgesinde yükseliyor. 


Denizİstanbul Mercan...