07 / 05 / 2024

Denizistanbul mercan evleri nerede

Denizistanbul mercan evleri nerede

Yakuplu Denizistanbul satış ofisi telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Mercan Köşk Çiçeği Evleri Şile'de yükseliyor! Yeni proje!

Orge iştiraklerinden AND İnşaat, Mercan Köşk Çiçeği Evleri projesini satışa sundu. 6 lüks villadan meydana gelen projede villaların satış bedeli toplam 3 milyon dolar. 

Deniz İstanbul Mercan Konakları ödeme şartları!

Deniz İstanbul Evleri, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projenin Mercan Konakları etabında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Deniz İstanbul Evleri Yakuplu daire fiyatları!

Deniz İstanbul Evleri Yakuplu daire fiyatları 372 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Deniz İstanbul Evleri Yakuplu fiyat listesi!

Deniz İstanbul Evleri Yakuplu fiyat listesi 372 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta!

Keleşoğlu Holding’in denizle iç içe bir yaşam vaat ettiği Denizİstanbul sahil kasabasında Mercan Konakları'nın satışı devam ediyor..

Denizİstanbul Mercan Konakları 2017'de teslim!

Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor. Denizİstanbul Mercan Konakları birinci etabın teslimi için hazırlıklarını sürdürüyor..

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri fiyat listesi!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri fiyat listesi 285 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları 2.etapta 24 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Denizİstanbul Mercan Konakları güncel fiyatları!

Denizİstanbul Mercan Konakları için 48 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta bulunuyor. Peki Denizİstanbul Mercan Konakları güncel fiyatları ne kadar?

Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 625 bin TL'den başlıyor!

Keleşoğlu Holding, yıllar önce ilk örneklerini Ataköy Konakları'nda tasarladığı az katlı apartman daire konseptini Mercan Konakları'nda yeniden yorumluyor. Dairelerin satış fiyatları 625 bin TL’den başlıyor.

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Denizİstanbul Mercan Evleri'nde konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Denizİstanbul Evleri fiyatları!

Denizİstanbul Evleri fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projenin 2021 yılında tamamlanması planlanıyor.

Denizistanbul mercan evleri nerede Haberi

Denizistanbul mercan evleri nerede

Denizistanbul Evleri Beylikdüzü Yakuplu'da yükseliyor. Mercan Konakları etabı satışa sunulan proje Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre mesafede bulunuyor. 


Yakuplu Denizistanbul satış ofisi ile 444 41 51 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde firma bünyesinde 60 aya kadar vade farksız taksit seçeneği sunuluyor. 


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan Beylikdüzü Denizistanbul Mercan Konakları için banka kredisi kullanılabiliyor. Projenin 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan'da kumsal, su sporları merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarkafe-restoran ve mağaza gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Denizistanbul Yakuplu Mercan Evleri 2+1 konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 82 ile 211 metrekare arasında değişiyor. 


Yakuplu Denizistanbul satış ofisi

Telefon : 444 41...