29 / 04 / 2024

Denizİstanbul projesinde satışlar başladı

Denizİstanbul projesinde satışlar başladı

Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Green Concept satışları devam ediyor! Teslimler başladı!

Fu Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Concept projesinde satışlar devam ediyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 90'nı tamamlandı. Kademeli teslimler başladı.

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Newline projesinde satışlar başladı! Yüzde 50'sini peşin, kalanını 12 ay vadeyle ödeme imkanı! 

Newline projesinde konut satışları başladı. Projede net 180 metrekare alana sahip 4+1 konutlar yer alıyor. Peki Newline projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Avrasya 3 yeni etap satışları başladı! Yüzde 30 indirim, 30 aya varan vade imkanı...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Başakşehir'de yükselen Avrasya 3 projesinde satışlar başladı. Kampanyalı satışı gerçekleşen proje yüzde 30 indirim ve 30 aya varan vade fırsatı sunuyor.

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Özak GYO Göktürk projesinde satışlara başladı!

Özak GYO'nun portföyündeki Göktürk arsası (203 ada 1 parsel) üzerinde inşa edilmesi planlanan "Özak Göktürk" projesinde satışlar başladı. 

Babacan Central projesinde satışlar durdu! 

Babacan Holding bünyesindeki Babacan Yapı'nın 2017 yılında ön talep toplamaya başladığı Babacan Central projesinde satışlar durdu.

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Norm İstanbul nerede?

Toplam 401 daireden meydna gelen Norm İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki Norm İstanbul nerede?

Baharyaka Eyüpsultan'da satışlar başladı!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konutların yer aldığı Baharyaka Eyüpsultan projesinde satışlar başladı.

Loka Holiday Homes projesinde satışlar başladı!

Loka Holiday Homes ile hayallerini gerçeğe, tatilini eğlenceye çevir. Satışların başladığı projede teslimler 2019 yılında yapılacak. 

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Denizİstanbul projesinde satışlar başladı Haberi

Denizİstanbul projesinde satışlar başladı

Denizİstanbul projesi ile Yakuplu Sahili'nde deniz ile iç içe yeni bir hayat başlıyor. İstanbul'a değer katan birçok sembol projeye imza atan Keleşoğlu tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul, konut alanları, sosyal tesisleri, rekreasyon alanları, okulu, hastanesi, AVM'si, West İstanbul Marina' sı ve 1.5 kilometrelik sahili ile İstanbullulara hayal ettikleri bir kent hayatını vadediyor.



Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Keleş, Dursun Keleş, Holding İcra Kurulu Başkanı Özgür Tuğrul, Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir ve Kraft Mimarlık'tan Hakan Bağcı'nın katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Denizİstanbul'un konut etaplarından Mercan Konakları ve Marina Evleri ile ilgili bilgi paylaşıldı.