28 / 04 / 2024

denizli 2014 yatırımları

denizli 2014 yatırımları

Dünyada, yılda 100 milyon kişinin faydalandığı termal sağlık hizmetlerinde Türkiye'nin payını arttırma yönünde çalışmalar sürerken, antik çağlardan bu yana şifalı sularıyla dikkati çeken Denizli de gözde merkezler arasında yer alıyor.

Abdülkadir Demir: Denizli termal sağlık turizmi için çok önemli termal kaynaklara sahip!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli'nin termal sağlık turizmi için çok önemli termal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, bu kaynakların nitelikle hale getirilerek turizme kazandırılması için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Denizli'nin altyapı sorunu 103 milyon liralık yatırımla çözülecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, ihalesini tamamladığı ve şehrin "İçme suyu, atık su ve yağmur suyu şebekesi ile SCADA Sistemin Kurulumu"nu sağlayacak 103 milyonluk liralık yatırım projesi düzenlenen törenle imzalandı

Halil İbrahim Boztepe: Denizli'nin prestijli yapılara ihtiyacı var!

İstanbul'da inşa edilen birçok yüksek binanın statik hesaplarını yapan inşaat mühendisi Halil İbrahim Boztepe sektörde yeni çalışmalarla 10 yıl sonraki Denizli'nin, şimdiki haliyle kıyaslanamayacağını söyledi.

Denizli'de 5 yeni elektrik üretim tesisi kurulacak!

Denizli'ye 4'ü güneş enerjisi ve biri de rüzgar santralı olmak üzere 5 yeni elektrik üretim tesisi kurulması için Meclis gündemine gelen imar düzenlemeleri dikkat çekti.

Denizli'deki eski cezaevinin altı otopark üstü okul ve park oldu!

Denizli'de eski cezaevinin yıkıldığı bölgede yeraltına bin 200 araç kapasiteli ilk katlı otopark, üstüne ise bir anaokulu ve halkın nefes alabileceği bir park inşa edildi...

Nihat Zeybekci: Denizli'nin en büyük hayalini gerçekleştirdik!

Nikfer beldesi sınırları içindeki Bozdağ'da bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Kar Şenliği'ne katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci eksiklerin tamamlanmasıyla önümüzdeki yıl tesisler sayesinde bölgenin üst lige çıkacağını ifade etti

Denizli'de 222 projeye 76.5 milyon TL yatırım yapıldı!

Denizli'ye geçen yıl yapılan 16 milyon liralık 64 ayrı yatırımın 7.5 milyon lirasını karşılıksız hibe eden Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 2014 yılının ilk destekleme çağrısına çıktı.

Osman Zolan: Büyükşehir'in kazanımlarını en çok beldeler ve köyler hissedecek!

Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında Çameli İlçesine giden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 15 saat süren ziyaret programı çerçevesinde 13 köyde vatandaşlarla bir araya geldi

Denizli'de 4 saatte 5 açılış gerçekleştirildi!

Denizli'de 4 saatte 5 açılış yapıldı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Göveçlik, TOKİ Babadağlılar Bozburun ve Akhan halı sahalarıyla, Karaman parkının açılışını birer saat arayla gerçekleştirdi

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Ağrı'da planlanan ulaşım yatırımları mecliste!

Ulaştırma ve Altyağı Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilindeki yatırımları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yatırımları Bakan Turhan'a sordu...

Denizli Çivril yatırımları masaya yatırıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Denizli Buldan'a yönelik turizm yatırımları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine yönelik turizm yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Eskişehir Nabi Avcı'nın yanıtlamasını talep etti..

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Sadık Yetim: Denizli turizmine yatırım yapın!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koardinatörü Sadık Yetim, Denizli 'de her alanda yapılan yatırımları desteklediklerini belirtti.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

denizli 2014 yatırımları Haberi

denizli 2014 yatırımları


Termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Pamukkale'nin, yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla "termal sağlık merkezi" haline gelmesi hedefleniyor. 


Dünyada, yılda 100 milyon kişinin faydalandığı termal sağlık hizmetlerinde Türkiye'nin payını arttırma yönünde çalışmalar sürerken, antik çağlardan bu yana şifalı sularıyla dikkati çeken Denizli de gözde merkezler arasında yer alıyor.  


Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, yaptığı açıklamada, özellikle Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin Türkiye'de termal turizmdeki atağı için önemli merkezler olduğunu belirtti.  


Türkiye'de sıcaklığı ve debisi uygun 400 civarında termal kaynak bulunduğunu ve bunlardan 125'inin Ege'de yer aldığını ifade eden Şen "Ege bölgesi coğrafi olarak 12 ay turizm yapmaya elverişli bir bölge. 12 ay sürdürülebilir turizmin yapıldığı bölgeler arasında da Pamukkale, doğal yapısı ile ön...