07 / 05 / 2024

Denizli AquaCity lansman fiyatları

Denizli AquaCity lansman fiyatları

İstanbul, Ankara, Bursa ve Gaziantep’in ardından Ege Bölgesi ’ndeki ilk yatırımını Denizli’ye Sinpaş ’ın, AquaCity projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor.

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı!

904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı...

Evora Denizli Merkezefendi'nin rezidans bloğu satışta!

Evora Denizli Merkezefendi'nin rezidans bloğu satışa çıktı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların satışlarının devam ettiği projede yüzde 12 lansman indirimi bulunuyor.

Evora Denizli lansman fiyatları!

Evora Denizli lansman fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Emlak Konut güvencesini taşıyan Evora Denizli projesinde 1.500 konut olacak...

Evora Denizli'de lansman indirimi devam ediyor!

Teknik Yapının Denizli'de inşa ettiği yaklaşık 1.500 konutluk Evora Denizli projesi, kentin ekonomisine de katkıda bulunuyor. Proje kapsamında kentten 2 bin 500 kişilik istihdam sağlanacak.

Teknik Yapı Evora Denizli'de lansmana özel yüzde 12 indirim!

Teknik Yapı tarafından Denizli'de inşa edilecek 5 bin kişilik yaşam alanına sahip Evora Denizli projesi, lansmanına özel yüzde 12 indirimle konut sahibi yapıyor.

Konut sektörü Anadolu'ya açılarak fiyat artışını dengeleyecek!

Teknik Yapı Evora Denizli'nin lansmanında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Anadolu'ya açılarak İstanbul'daki yüksek fiyat artışı sıkıntısını aşmak istediklerini bildirdi.

Aquacity Denizli projesinin örnek dairesini görmeden ev sahibi olmayın!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin de en dikkat çeken projesi Aquacity Denizli, Sinpaş Yapı güvencesiyle hızla yükselmeye devam ediyor.

Sinpaş Yapı Denizli Basket’in ana sponsorluğunu yürütüyor!

Ege Bölgesi’nin temalı en büyük konut projesi AquaCity Denizli’ye imza atan Sinpaş Yapı, şehrin marka değerini sadece bu emsalsiz konut projesiyle yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda Denizli Basket’in de ana sponsorluğunu yürütüyor.

Teknik Yapı Denizli Evleri lansman tarihi!

Toplam 12 adadan meydana gelecek olan proje 1.500 bağımsız birimden meydana gelecek. Teknik Yapı Denizli Evleri lansman tarihi olarak 2016 yılın ilk çeyreği belirlendi.

AquaCity Denizli’nin örnek daireleri hazır!

Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilki barındıran, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı bulunan AquaCity Denizli'de örnek daireler hazır.

Denizli AquaCity lansman fiyatları Haberi

Denizli AquaCity lansman fiyatları

 Denizlililere ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birliktesu ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı yaşam konsepti  sunan Aqua City’de “street mall” konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor.


Türkiye’nin dört bir yanında birbirinden farklı temalı yaşam projeleri geliştiren Sinpaş Yapı’nın Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkler barındıran, bölgenin sosyal yaşamını zenginleştiren AquaCity projesi, Denizlililer’den yoğun ilgi gördü.


AquaCity’de, lansmanın üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen satışa sunulan konutların % 50’den fazlası sahiplerini buldu.  


Çocuklara ve ailelere özel zengin sosyal alanlar



Sinpaş’ın temalı yaşam projelerinde aileler ve çocuklar için geliştirdiği birbirinden farklı sosyal yaşam olanakları ve özel donatılar, Denizli AquaCity’deki renkli yaşamın da merkezinde yer alıyor.



Konutların içindeki yaşamla birlikte çevredeki yaşamı da öne çıkaran projede, dileyen sakinler plaj voleybolunun...