07 / 05 / 2024

Denizli AquaCity nerede

Denizli AquaCity nerede

İstanbul, Ankara, Bursa ve Gaziantep’in ardından Ege Bölgesi ’ndeki ilk yatırımını Denizli’ye Sinpaş ’ın, AquaCity projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor.

SON DAKİKA! Peş peşe üç deprem! En son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin tarafından her yeni depremle beraber güncelleniyor. Peki, en son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Denizli deprem son dakika...

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

12 soruda TOKİ Denizli 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Denizli 50 bin konut kampanyasında kaç konut hayata geçirilecek? TOKİ Denizli 50 bin konut projesi nerede? TOKİ Denizli 50 bin konut başvuru şartları neler? İşte 12 soruda TOKİ Denizli 50 bin konut kampanyası 2019...

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı!

904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı...

Evora Denizli nerede inşa ediliyor?

115 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Evora Denizli nerede inşa ediliyor? Proje Denizli Merkezefendi’ye bağlı Selçukbey Mahallesi’nde yer alıyor.

Aquacity Denizli projesinin örnek dairesini görmeden ev sahibi olmayın!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin de en dikkat çeken projesi Aquacity Denizli, Sinpaş Yapı güvencesiyle hızla yükselmeye devam ediyor.

Sinpaş Yapı Denizli Basket’in ana sponsorluğunu yürütüyor!

Ege Bölgesi’nin temalı en büyük konut projesi AquaCity Denizli’ye imza atan Sinpaş Yapı, şehrin marka değerini sadece bu emsalsiz konut projesiyle yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda Denizli Basket’in de ana sponsorluğunu yürütüyor.

Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

Evora Denizli Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 115 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişleri nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa sunuluyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişleri nerede?

Denizli Karahayıt TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa çıkarılıyor. Projede 8 bin 534 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli Karahayıt TOKİ kura çekimi nerede?

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa çıkarıldı. Projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

Denizli AquaCity nerede Haberi

Denizli AquaCity nerede

 Denizlililere ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birliktesu ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı yaşam konsepti  sunan Aqua City’de “street mall” konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor.


Türkiye’nin dört bir yanında birbirinden farklı temalı yaşam projeleri geliştiren Sinpaş Yapı’nın Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkler barındıran, bölgenin sosyal yaşamını zenginleştiren AquaCity projesi, Denizlililer’den yoğun ilgi gördü.


AquaCity’de, lansmanın üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen satışa sunulan konutların % 50’den fazlası sahiplerini buldu.  


Çocuklara ve ailelere özel zengin sosyal alanlar



Sinpaş’ın temalı yaşam projelerinde aileler ve çocuklar için geliştirdiği birbirinden farklı sosyal yaşam olanakları ve özel donatılar, Denizli AquaCity’deki renkli yaşamın da merkezinde yer alıyor.



Konutların içindeki yaşamla birlikte çevredeki yaşamı da öne çıkaran projede, dileyen sakinler plaj voleybolunun...