07 / 05 / 2024

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuru tarihleri

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuru tarihleri

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Bekilli projesi için beklenen tarih geldi! 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi yarın ihaleye çıkacak. Bekilli'de yükselecek olan projede 200 konut yer alacak.

TOKİ Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu! 200 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu. 200 konutluk yeni proje için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Denizli Bekilli 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Bekilli sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Bekilli’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Bekilli’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Bekilli sosyal konut projesi...

TOKİ Denizli Bekilli 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli 119 konut projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli Bekilli 119 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli Bekilli projesinin ihalesi 1 Ekim'e ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bekilli projesinin ihalesini 1 Ekim 2021 tarihine erteledi...

TOKİ Denizli Bekilli'de 119 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli'de toplam 119 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Denizli Bekilli 119 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli'de 119 konut inşa edecek. Denizli Bekilli 119 konut ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Denizli Bekilli'ye 119 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli'de 119 yeni konut hayata geçirecek.

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Bekilli alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli alt gelir grubu projesindeki 21 adet konut için başvurular başladı.

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020!

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 haberimizde yer alıyor. Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 ve TOKİ Denizli Bozkurt detayları...

TOKİ Denizli Bekilli son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Denizli Bekilli son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Bekilli son başvuru tarihi 2020 ve proje detayları...

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuru tarihleri Haberi

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuru tarihleri

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde 6 adet konut bulunuyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün itibariyle satışa sunulan TOKİ Denizli Bekilli orta gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Denizli Bekilli projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

Konutların 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Denizli Bekilli orta gelir grubu projesinden yüzde 10 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Başvuru heyecanının başladığı Denizli Bekilli 2021 projesinde en düşük konut bedeli 188 bin 204 TL, en yüksek konut bedeli 219 bin 853 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen...