10 / 05 / 2024

denizli belediyesi turizm projeleri

denizli belediyesi turizm projeleri

Güney Ege Kalkınma Ajansı(GEKA) 16,5 milyon lira değerinde 26 proje sözleşmesi imzaladı. ‘2013 Yılı Alternatif Turizm Destek Programları” çerçevesinde yapılan sözleşme imza töreni Denizli Colossae Hotel’de yapıldı...

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Kocaeli'deki tehlikeli binalar tek tek yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlikeye neden olan Tekel Duvarı’nın yıkımını gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizli Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mothana Aldahr tarafından kuruldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 121 projesi mecliste konu oldu!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması öngörülen 121 adet projeye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Buldan'a yönelik turizm yatırımları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine yönelik turizm yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Eskişehir Nabi Avcı'nın yanıtlamasını talep etti..

Denizli Belediyesi 10 tarihi binayı yenileyecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışma ile yıkılmaya yüz tutmuş 10 adet tarihi bina daha yok olmaktan kurtarılacak.

Muğla Ortaca’ya basketbol sahası inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ‘Spor tesisleri yapmak, işletmek ve amatör spor faaliyetlerine destek olmak’ amacından hareketle yapmaya devam ettiği spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve 7’den 77’ye herkesin spor yapabilmesi için Muğla’ya yeni spor tesisleri kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

denizli belediyesi turizm projeleri Haberi

denizli belediyesi turizm projeleri


Güney Ege Kalkınma Ajansı(GEKA) 16,5 milyon lira değerinde 26 proje sözleşmesi imzaladı. ‘2013 Yılı Alternatif Turizm Destek Programları” çerçevesinde yapılan sözleşme imza töreni Denizli Colossae Hotel’de yapıldı. Törene Denizli Vali yardımcısı Alp Aslanargun, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken(AYTO), Muğla Ticaret ve Sanayi Odası(MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş ve sözleşmeye taraf olan kurum temsilcileri katıldı.


GEKA Genel Sekreteri Alata, 2009 yılında kurulan ajanslarının 2010 yılında aktif olarak faaliyete geçtiğini 4 yıla yaklaşan bu zaman diliminde bölgelerinin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini yakından takip ettiklerini söyledi. Alata, "Bu süreçte bölgeyi ve yerel dinamikleri çok daha yakından tanıdık. Edindiğimiz tecrübeler ve kurumsal kapasite birikimleri sayesinde bundan sonra çok daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Bu yolculukta bize yol gösterecek Bölge Planımızı...