24 / 07 / 2024

Denizli Buldan Altınkoza Apartmanı temeli atma

Denizli Buldan Altınkoza Apartmanı temeli atma

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Buldan Belediyesi'nin üzerindeki borç yükünü hafifletmek için başlattığı ve BULDAŞ tarafından üstlenilen Hoşgör Konut Projesinin ardından yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

O ildeki konut imarlı arsa 70 bin TL'ye satılıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Denizli Buldan Milli Emlak, Denizli ili, Buldan ilçesi, Gölbaşı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Denizli Buldan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Buldan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Buldan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Buldan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Buldan’da sosyal konut projesi...

Denizli'nin hangi ilçelerinde deprem riski yüksek?

Birinci derece deprem bölgesinde bulunan Denizli’de deprem riski konusunda yeni bir rapor hazırlandı. Raporda deprem ile ilgili Denizli’de hiçbir adımın atılmadığı vurgulanırken, risk altında bulunan il merkezi ile beş ilçeye dikkat çekildi.

Denizli'de inşaat kazası: 1 yaralı! 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi Volkan Piroğlu, iskeleden düştü. Yaralanan Piroğlu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

TOKİ Denizli Bekilli alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli alt gelir grubu projesindeki 21 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Çal alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizliği Çal alt gelir grubu projesi için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020!

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020 ve proje detayları...

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura çekilişi 21 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bozkurt projesinde yer alan konutların kura çekilişi 21 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesine 6 firmadan teklif!

İzmir ve Antalya'yı birleştirecek otoyol projesinin 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının yapım ihalesine altı firma teklif verdi. Otoyolun yapım süresi tamamlandığında iki şehir arası seyahat süresi 1 saat olacak.

Denizli Buldan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli İli, Buldan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli Buldan Altınkoza Apartmanı temeli atma Haberi

Denizli Buldan Altınkoza Apartmanı temeli atma

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Buldan Belediyesi'nin üzerindeki borç yükünü hafifletmek için başlattığı ve BULDAŞ tarafından üstlenilen Hoşgör Konut Projesinin ardından yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. 


DRT Denizli'de yayınlanan Haberin Merkezi programında Tolga Alp Düzgören'in sorularını yanıtlayan Buldan Belediyesi Başkanı Mustafa Gülbay, üst gelir grubuna satılması hedeflenen ultra lüks 5 dairelik Altınkoza Apartmanı'nın temelleri atıldığı müjdesini verdi. 


"HALKIMIZDAN HOŞGÖR KONUTLARINA YOĞUN İLGİ VAR"


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay "Bildiğiniz gibi Buldan Belediyesi'ni devraldığımızda karşımıza çıkan borcu ödeyebilmek için çözüm arayışı içerisine girmiştik. Ne yapabiliriz diye düşünürken tüm Belediye Meclis üyelerimizin maddi ve manevi katkılarıyla BULDAŞ diye bir şirket kurduk. Bu şirketimiz Buldan'da BULDAŞ Hoşgör Konutları adıyla yeni bir inşaata başladı. Bugün inşaatımızın yüzde 50'lik kısmını tamamladık. Konutları tapusu hemen teslim 31...