29 / 04 / 2024

Denizli Buldan osb

Denizli Buldan osb

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

O ildeki konut imarlı arsa 70 bin TL'ye satılıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Denizli Buldan Milli Emlak, Denizli ili, Buldan ilçesi, Gölbaşı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Denizli Buldan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Buldan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Buldan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Buldan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Buldan’da sosyal konut projesi...

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli OSB'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz ilçesi, Gürlek köyünde bulunan fabrika binası ve arsasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 388 bin 866 TL olarak belirlendi.

Denizli Buldan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli İli, Buldan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli OSB 70 hektar eklenerek büyütülecek!

Denizli OSB Müdürlüğü, Honaz Belediyesinin de olumlu yanıtı üzerine yaklaşık 70 hektar alanın bölgelerine dahil edilmesi için harekete geçti. Bu alanın dahil olmasıyla OSB'deki 184 fabrikaya 24 fabrika daha eklenecek...

Denizli Tarakçı Evi restore edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.

TOKİ'den Denizli'ye 426 konutluk 3 yeni proje!

TOKİ Denizli'nin Serinhisar, Buldan ve Honaz ilçelerinde toplam 426 adet konuttan meydana gelecek 3 proje inşa edecek...

TOKİ'den Denizli Buldan'a 144 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Buldan'da hayata geçireceği 144 adet konut ve 4 adet ticari birimin ihalesini 10 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Denizli’nin 2023 hedefi 5 yeni OSB!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tin, bölgeye 5 yeni OSB kurulacağını söyledi.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Denizli Buldan osb Haberi

Denizli Buldan osb



CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularının Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Basmacı önergesinde "Denizli ili Buldan ilçesinde 3 tane küçük sanayi bölgesi vardır. Bu küçük sanayi bölgelerinde ağırlıklı olarak tekstil işletmeleri faaliyet göstermektedir. Yeni açılacak sanayi işletmelerine artık şehir içinde izin verilmemektedir. Günümüz ekonomik şartlarında tekstil işletmelerinin ağırlıklı sorunu girdi maliyetlerinin yüksek oluşudur. Yüksek girdi maliyetlerinin en başında ise enerji maliyetleri gelmektedir." dedi.


Bu sorun ile başa çıkmanın yollarından birinin ise ortak tedarik ve ortak satın alma yaparak güç birliği yapmaktan geçmekte olduğunu dile getiren Basmacı "Kanaatimizce bunu gerçekleştirmenin yollarından birisi de Buldan Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasından geçmektedir."...