21 / 07 / 2024

denizli büyükşehir su deposu yatırımları

denizli büyükşehir su deposu yatırımları

Denizlililerin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için yatırımlarına ara vermeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl yapımına başladığı Çakmak Mahallesi'ndeki 5000 tonluk su deposunu tamamlayarak faaliyete geçirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

Denizli Büyükşehir, 300 milyon TL'ye imarlı 3 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gelişme konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri dudak uçuklattı.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacak! Şartlar ve son başvuru tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki Hamidiye Su personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru detayları, alınacak personel sayısı ve başvuru tarihleri de yer aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Mersin Büyükşehir Temmuz ayı Meclisi'nde kira konusu görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, su faturalarının 3 ay süreyle ertelenmes ive Büyükşehir’in kiracısı olan esnafın kira borçlarının 3 ay ertelenmesi için meclis kararı gerektiğini, Temmuz ayı meclisinde bu konuları gündeme getireceklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

denizli büyükşehir su deposu yatırımları Haberi

denizli büyükşehir su deposu yatırımları


30 Mart'ın ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kentin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda şehrin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl Çakmak Mahallesi'nde yapımına başladığı, kentin en büyük su depolarından biri olacak tesis tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 5.000 tonluk içme suyu deposunun su ihtiyacını karşılamak için ise 2 adet sondaj kuyusu açtı. Hızla gelişmekte olan Çakmak, Yenişafak, Selçukbey ve Hacıeyüplü Mahallelerini besleyen mevcut kaynaklara ilave olarak Hallaçlar Mahalle sınırları içinde açılan 2 adet içme suyu sondajında toplamda 60 litre/saniye debili su elde edildi. İki sondaj ile günlük 5 bin tonun üzerinde su sağlanacağı ifade edilirken, bu suyun 30.000 kişinin...