01 / 05 / 2024

Denizli çameli devlet hastanesi

Denizli çameli devlet hastanesi

DENİZLİ'de Sağlık Bakanlığı tarafından Çivril 100, Tavas 100 ve Çameli ilçesinde ise 27 yataklı olarak yaptırılan devlet hastanelerinin inşaatlarında sona gelindi. Öztürk yapımı kısa sürede hizmete açılması planlanan hastanelerde inceledi.

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Denizli Çameli'nde arazi toplulaştırma kararı!

Denizli Çameli'nde bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Denizli Çameli'nde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli ili, Çameli ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Denizli Çameli projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Çameli projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Denizli 94 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çameli 94 konut ihalesi Pazartesi!

TOKİ'nin Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut, 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da yapılacak...

TOKİ Denizli Çameli projesi 25 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Çameli 94 konut ihalesi 25 Kasım'da!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çameli'ye 94 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli'nin Çameli ilçesinde 94 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi açıldı!

Çameli'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Denizli çameli devlet hastanesi Haberi

Denizli çameli devlet hastanesi

Geçen yıl Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin temelini attığı Çameli Devlet Hastanesi inşaatı ve Tavas Devlet Hastanesi inşaatında sona geliniyor. 27 yataklı olarak inşa edilen Çameli Devlet Hastanesi ile birlikte 100 yataklı, içerisinde yoğun bakım ünitesi, bilgisayarlı tomografi, ultrason gibi görüntüleme cihazları bulunan, ameliyathanesi ve acil servisiyle birlikte hizmet verecek olan Tavas Devlet Hastanesi'nin inşaatları tamamlanması için hummalı çalışma sürüyor.


Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk , Çameli ve Tavas'ta bulunan hastanelerin inşaatında incelemelerde bulundu. İlk önce Çameli Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk'e Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak ve Çameli Devlet Hastanesi Yönetimi eşlik etti. Çameli Devlet Hastanesi'nin birkaç ay içinde tamamlanacağını bakanlıkla yapılan görüşmeler sonrasında...