23 / 07 / 2024

denizli çan termal otel açılışı ne zaman

denizli çan termal otel açılışı ne zaman

Çan Belediyesi tarafından yapılan 5 Yıldızlı Termal Otel 21 Şubat Cuma günü açılıyor. Çan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 Yıldızlı Termal Otel'in açılışında Rafet El Roman ve Yusuf Güney konser verecek...

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Denizli'de inşaat kazası: 1 yaralı! 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi Volkan Piroğlu, iskeleden düştü. Yaralanan Piroğlu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

Denizli'de konut stokları tükendi!

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, "Yılın ilk yarısında, belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 45,5 arttı" diye konuştu. 

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Sancar, Acıpayam'daki konut sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti...

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Yaşar Şenal: Çatıdan temele her an hazır olmalıyız!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, çok sayıda çatının yıkıldığı Denizli depreminden sonra uyarılarda bulundu. Şenal, “Depreme karşı çatıdan temele her an hazır olmalıyız'' diye konuştu.

Denizli Karagöl'de doğan sit alanı kesin olarak korunacak!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi'nde bulunan Karagöl potansiyel doğan sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli'deki depremde 278 yapı hasar gördü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Denizli'deki 5,5 şiddetinde oluşan depremde ilk belirlemelere göre ağır hasarlı 139 binamız var, hafif hasarlı 132 binamız var, yıkık da 7 binamız olmak üzere toplamda 278 yapıya ilişkin tespitler yapıldı" dedi...

denizli çan termal otel açılışı ne zaman Haberi

denizli çan termal otel açılışı ne zaman


Çan Belediyesi tarafından yapılan 5 Yıldızlı Termal Otel 21 Şubat Cuma günü açılıyor.


Çan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 Yıldızlı Termal Otel'in açılışında Rafet El Roman ve Yusuf Güney konser verecek. Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Yılların hayali ve asla yapılamaz denilen ama bizim yapacağımıza dair söz verdiğimiz en büyük projemiz Çan Belediyesi Termal Otelimizi hizmete açıyoruz. Çan, termalin yeni merkezi olacak" dedi. 



Maraş...