17 / 05 / 2024

Denizli Canlı Ağaç Müzesi açılış tarihi

Denizli Canlı Ağaç Müzesi açılış tarihi

Türkiye'de sayılı illerde bulunan canlı ağaç müzesi Denizli'de de oluşturuluyor. Cankurtaran Mevkii'ndeki Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 4.8 hektarlık alanda kurulması planlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Canlı Ağaç Müzesi'nin projesi tamamlandı

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

TOKİ Denizli Beyağaç 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Beyağaç sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Beyağaç’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Beyağaç’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Beyağaç’da sosyal konut projesi...

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Naci Görür'den Denizli depremi açıklaması: Aktif fayların üzerinde oldu!

Denizli'de bu sabah yaşanan 4.1'lik deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Naci Görür depremin ciddi aktif fayların üzerinde bulunduğunu belirtti.

Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları mecliste!

2020 yılında Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Sancar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli kiralık şehre döndü!

Türkiye’nin önemli tekstil ve sanayi şehri Denizli kan ağlıyor. Şehrin her yerinde çok sayıda esnaf koronavirüsü süreciyle beraber kepenk kapattı. Camekanlara ‘Kiralık’ tabelaları asıldı.

Çözüm Tasarruf 35'inci şubesini Denizli'de açtı!

Şube ağına Denizli’yi de ekleyerek büyümeye devam eden Çözüm Tasarruf, Denizli şubesiyle birlikte şube sayısını 35’e çıkardı.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 214 yeni konut!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Aydın-Denizli otoyolunun 2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli otoyoluyla ilgili olarak, “En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra inşallah bütün hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır.” diye konuştu.

TOKİ'den Denizli Çardak'a hükümet konağı!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

TOKİ'den Denizli Serinhisar'a 178 konut!

Denizli Serinhisar Kızılhisar Mahallesi 178 Adet Konut, 6 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 3 Haziran tarihinde yapılacak.

Denizli Canlı Ağaç Müzesi açılış tarihi Haberi

Denizli Canlı Ağaç Müzesi açılış tarihi


Türkiye'de sayılı illerde bulunan canlı ağaç müzesi Denizli'de de oluşturuluyor. Cankurtaran Mevkii'ndeki Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 4.8 hektarlık alanda kurulması planlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Canlı Ağaç Müzesi'nin projesi tamamlanırken, dev yatırımın hayata geçirilmesi için Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından da Büyükşehir Başkanı Osman Zolan'a yetki verildi. Denizli ve Türkiye'nin farklı bölgelerinde bulunan ağaç ve çalı gibi farklı bitki çeşitlerinin yer alacağı alanda gezi parkurları ile biyolojik bir gölet bulunacak. Gölette nilüfer ve benzeri su bitkileri de yer alacak. Bitkilerin isim ve özelliklerinin yazılı olacağı Canlı Ağaç Müzesi'nde mevcut alan dokusuna ek olarak yüzlerce bitki çeşidi dikilecek. Denizlililer müze alanında bir yandan gezinti yaparak görsel güzelliğin tadını çıkartırken, diğer yandan Türkiye'nin doğal bitki zenginliğini görme ve tanıma imkanı bulacak. Özellikle...