14 / 05 / 2024

denizli çivril elektrik

denizli çivril elektrik

Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı İğdir Mahallesi'nin Naldanlı ve Çubukiçi mevkilerinde oturanlar, 60 yıl sonra elektriğe kavuştu. Elektriğin gelmesine ise en çok kadınlar ve çocuklar sevindi....

TOKİ Denizli Çivril 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Çivril sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Çivril’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Çivril’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Çivril’de sosyal konut projesi...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Denizli Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi 12 Nisan'da!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihale edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çivril Millet Bahçesi'ni 14 Nisan'da ihaleye çıkarıyor...

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çivril'e 448 yeni konut!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 2. Etap ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Denizli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

denizli çivril elektrik Haberi

denizli çivril elektrik

Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı İğdir Mahallesi'nin Naldanlı ve Çubukiçi mevkilerinde oturanlar, 60 yıl sonra elektriğe kavuştu. Bugüne kadar hep gaz lambası ve lüksle yetinen mahalle sakinleri, artık akşamları ampul ışığında oturmanın ve televizyon seyredebilmenin memnuniyetini yaşıyor. Bağlı oldukları mahalleye 10, Çivril ilçe merkezine ise 13 kilometre uzaklıkta olan bölgede, elektriğin gelmesine en çok kadınlar ve çocuklar sevindi.


Mahalle sakinlerinden Sadettin Kılınç, “57 yaşındayım, burada doğdum ve hayatım boyunca burada yaşadım. Bugüne kadar hiç elektriğimiz olmadı. Anam, babam da burada yaşadı, onlar da elektrik görmediler ama bugün elektriğimiz geldi. Keşke onlar da sağ olsalardı da bugünü görselerdi.” dedi. Elektrik sıkıntısına çare bulabilmek için birçok kez müracaatta bulunduğunu, ancak başarılı olamadığını ifade eden Kılınç, “Bölgemizde enerji nakil hattı olmadığı için evlerimize elektrik...