06 / 05 / 2024

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi ne zaman açılacak

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi ne zaman açılacak

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesisin, 2018 yılının başlarında açılması planlanıyor.

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi 2018 yılında tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin 2018 yılının başında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesisin, 2018 yılının başlarında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi inşaatı sürüyor!

Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı üstlenen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi inşaatı yükselmeye devam ediyor.

Denizli Tavas'a sağlık meslek yüksekokulu müjdesi!

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas'a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacağı müjdesini verdi.

Denizli'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi il merkezindeki iki ilçeye 2 milyon liralık yatırımla 2 adet 112 acil sağlık istasyonu ve bir sağlık merkezi yaptıracak.

Denizli Merkezefendi'ye sağlık merkezi müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan Merkezefendi Mahallesi’ne bir sağlık merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Mimar Merter Söylemez binasını sağlık merkezi için bağışladı!

Denizli'de hayırsever işadamı mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağışladı.

Mimar Merter Söylemez sağlık adına rezidans dairesini bağışladı!

Hayırsever İşadamı Mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Denizli Valiliği İl Halk Sağlığı'na bağışladı.

Denizli'de 2015'te termal sağlık merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, termal sağlık merkezi olan Denizli'de 2015 yılı içinde 1 milyon metrekare alanda 14 bin yatak kapasiteli termal sağlık merkezinin kurulacağını açıkladı. Müezzinoğlu, ''2015 Denizli'nin yılı olacak.''

Pamukkale termal sağlık merkezi haline gelecek!

Termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Denizli'de yer alan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla ' termal sağlık merkezi ' haline gelmesi hedefleniyor.

Denizli termal sağlık turizminde atağa geçti!

Dünyada, yılda 100 milyon kişinin faydalandığı termal sağlık hizmetlerinde termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla 'termal sağlık merkezi' haline gelmesi hedefleniyor.

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi ne zaman açılacak Haberi

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi ne zaman açılacak

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi açılış için gün sayıyor. Kaba inşaatı tamamlanan projenin 2018 yılında açılması planlanıyor.


Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 7 katlı dev tesinin inşaatını inceledi. Tesisin 18 milyon TL'ye inşa edildiği belirtildi. 


Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediiye Başkanı Hüseyin Gürlerin, "Denizli'nin en büyük yatırımlarından biri olan sağlık kompleksine imza atmaktan dolayı gururluyuz" şeklinde konuştu. 


İnşaatın planladıklarından hızlı tamamlandığını söyleyen Gürlesin, "Ülkede örneği bulunmayan vizyon projemizin bir an önce açılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sadece bir günlük, iki günlük ya da tribünlere hitap işlerle değil, kalıcı işlerle ve bir de insanımıza gerçekten faydalı olacak, kalıcı eserler bıraktığımızdan dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı. 



Milliyet...