05 / 05 / 2024

denizli esnaf dükkanları

denizli esnaf dükkanları

Türkiye’nin önemli tekstil ve sanayi şehri Denizli kan ağlıyor. Şehrin her yerinde çok sayıda esnaf koronavirüsü süreciyle beraber kepenk kapattı. Camekanlara ‘Kiralık’ tabelaları asıldı.

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Mısır Çarşısı’ndaki dükkanların yarısı kepenklerini açmadı!

Mısır Çarşısı’nda dükkanların yarısının açılmadığını söyleyen esnaf, "3 ay kira ödemedik. Geriye dönük kiraların alınmamasını ya da işler açılınca alınmasını talep ediyoruz." diyor

Kapalıçarşı esnafı mutlu! Dükkanlar 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs döneminde kapalı olan Kapalıçarşı, yeni döneme hazırlanıyor. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, 1 Haziran'da dükkanların yeniden açılacağını söyledi.

Evora Denizli'de dükkanlar 22 Mayıs'ta satışta!

Evora Denizli'de 44 ticari birim 22 Mayıs'ta satışa sunuluyor. Evora Denizli'de dükkanların peşin fiyatları 495 bin 762 TL'den başlıyor...

Osmanbey'de boş kalan dükkanları Suriyeliler doldurdu!

Osmanbey'in caddeler dolamaya başladı. Bölgede boş kalan dükkanları Suriyeliler kiraladı. Suriyeliler'in piyasayı değerlendirmesine karşın esnaf rahatsız.

Karaköy Limanı kapandı, Nuruosmaniye dükkanları boşaldı!

Nuruosmaniye'nin devasa ve şık mağazaları zor günler yaşıyor. Dükkanlar el değiştiriyor. Katlı binalarda boşluklar çok. Cadde esnafı, "Karaköy Limanı, kapandı, kruvazier turizmi bitti" diyor.

Adapazarı Orta Cami önündeki dükkanlar yıkılıyor!

Adapazarı Belediyesi’nin Orta Cami önündeki dükkanların yıkılmasına ilişkin kararının Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesinin ardından, tebligata göre 11 esnaf Çarşamba gününe kadar yıllarca ekmek yedikleri dükkânları boşaltmaya hazırlanıyor…

ÖİB Denizli Çivril'de dükkanları özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Denizli Çivril ilçesinde bulunan kargir dükkanları özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 71 bin TL bedelle Ramazan Türedi'den geldi.

Bursa Osmangazi Mobilyacılar Çarşısı'nda dükkanlar onarılıyor!

Osmangazi Belediyesi, geçen ay çıkan yangında kullanılmaz hale gelen Mobilyacılar Çarşısı esnafının tezgahlarını yenileyip, bazı dükkanların da onarımını yaparak, esnafın yaralarını bir nebze de olsa sarmayı başardı.

Meydan Dükkanları'nın 15 Mart'ta açık artırması gerçekleştirilecek!

Başakşehir Merkez'deki Türkiye' nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, Taksim Meydanı' nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir' in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları reklam filmi!

Makro - Akyapı ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle proje inşa edilen Başakşehir Meydan Dükkanları projesinin Ocak 2017' de teslim edilmesi tahmin ediliyor. İşte Meydan Dükkanları fiyat listesi...

Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda son başvuru tarihi 13 Mart! 240 bin TL'ye!

Fiyatların 240 bin TL'den başlangıç gösterdiği Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında son başvuru tarihi ise 13 Mart olarak belirlendi.

Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık dükkan ve mağazalardan meydana geliyor. Ön talep toplamaya devam eden projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

denizli esnaf dükkanları Haberi

denizli esnaf dükkanları

Ekonomik krizin Kovid-19 süreciyle birlikte derinleşmesi özellikle Denizli'de çalışma hayatını zora soktu. CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, şehirde her geçen gün vatandaşın canının daha fazla yandığını belirtti.

Sözcü'den Başak Kaya ve Selami Aydın'ın haberine göre; şehrin en canlı bölgeleri olan Çamlık ve Gazi bulvarını dolaşan Sancar, dükkanlardaki ‘kiralık' yazıları karşısında şaşkınlık yaşadığını dile getirdi. Sancar, “Denizli'den gelen görüntüler ekonominin halini gözler önüne seriyor. 30 yıllık esnafım. Bu kadar çok sayıda dükkan kapandığını görmemiştim. Şehrin her yerinde ‘kiralık' ilanları görüyoruz. Denizli kiralık kenti oldu. Bu tablo beni korkutuyor. Tek adam parti devleti rejiminin liyakat ve hukuk tanımazlığının kaçınılmaz sonucu olan kriz biraz daha derinleşiyor” diye konuştu.

Üç büyük şehirde 35 bin esnaf kapısına kilit vurdu!

Üniversite kentlerindeki esnaftan kira...