12 / 05 / 2024

Denizli Flora Park Residence teslimler

Denizli Flora Park Residence teslimler

Urhan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Denizli Flora Park Residence projesinde toplam 70 daire bulunuyor. 5 blok şeklinde yükselen proje Denizli İl'inde yer alıyor. Denizli Flora Park Residence' da fiyatlar 675 bin TL' den başlıyor.

Tavuk Dünyası Denizli Teras Park’ta restoran açtı!

Tavuk Dünyası, Denizli’deki yeni şube yatırımını Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta hizmete açtığı restoranıyla yaptı.

Denizli tır garajına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa ettiği kamyon ve tır parkı projesinde sona yaklaştı.

Denizli Barika Otel 6.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Pamukkale Köyü, Köyiçi Mevkii'nde yer alan Barika Park Termal Hotel 6 milyon 772 bin 548 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Çivril Meydan Projesi'nde geri sayım başladı!

Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de inşa ettiği meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ilçeye yeni bir nefes katacak.

Denizli Tır Parkı'nın inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa edeceği kamyon ve tır parkı projesine başladı.

Siltaş Flora Park ödeme planı!

Siltaş Flora Park ödeme planı kapsamında 10 bin TL peşinatla 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Siltaş Flora Park fiyatları 410 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy Siltaş Flora Park ev fiyatları 2017!

Yüzde 70'i yeşil alandan oluşan Siltaş Flora Park Kurtköy'de daire teslimlerinin Haziran ayında yapılması hedefleniyor. Projede 10 bin TL peşinatla 120 ay vade fırsatı sunuluyor...

Denizli Çivril yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlattı

Denizli'deki park sayısı artacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıllardır atıl durumda kalan Zeytinli Bahçe’nin yüzde 60’ının beton olduğunu ve bu beton yığınını kaldırdıklarını vurgulayarak, yeni yapılacak düzenlemeyle bölgedeki yeşil alan miktarının artırılacağını açıkladı.

TeknoSA, Hatay ve Denizli'de mağaza açtı!

TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.

Tekirova Tabiat Parkı Türkiye'nin 206'ıncı tabiat parkı oldu!

Koruma statüsü getirilen Tekirova Tabiat Parkı, kızılçam ormanı, maki bitki örtüsü, zengin flora ve faunasıyla sportif olta balıkçılığı, çadırlı kamp, tabiat yürüyüşü, tabiat fotoğrafçılığı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor

Denizli Merkezefendi'de halı saha ve park alanı kompleksi inşaatı başladı!

Merkezefendi Sümer Mahallesi'nde pazaryeri, halı saha ve park alanından oluşacak kompleks inşaatını başlattı. Projede bin 750 metrekare kapalı pazaryeri, 2 bin 250 metrekarelik alanda da halı saha ve park yapılacak.

İzmir Torbalı Park Flora 2 projesi için start verildi!

132 dairelik 1 projesini tamamlayan Yeni Ümit İnşaat, Torbalı Mahallesi'nde 127 oluşan, 30 milyon liralık Park Flora 2 projesi için düğmeye bastı.

Denizli Flora Park Residence teslimler Haberi

Denizli Flora Park Residence teslimler

Denizli Flora Park Residence projesinde daireler 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde yükseliyor. Toplam 70 daireden oluşan proje 12 bin metrekarede alanda yer alıyor.


Denizli Flora Park Residence projesinde daireler 265 metrekare ile 435 metrekare arasında değişen büyüklere sahip. 5 blok şeklinde yükselen projedeki akıllı sistemle donatılmış şekilde Denizli İl' inde yükseliyor.


Denizli Flora Park Residence projesinde spa, spor salonu, fitness salonu, restaurant, cafe, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, otopark, hamam, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun parkları gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Denizli Flora Park Residence projesinde daireler 675 bin TL' den başlıyor, kata ve cephesine göre değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yaşamın başladığı projede daireler hemen teslim ediliyor.


Denizli Flora Park Residence iletişim

Adres: Yenişehir...