02 / 05 / 2024

denizli gayrimenkul firmaları 2019

denizli gayrimenkul firmaları 2019

Denizli’de gayrimenkul sektörü gelişmeye devam ediyor. İş adamı Furkan Köse, Denizli Merkezefendi’de ikinci emlak ofisinin açılışını yaptı…

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Denizli'de 21.8 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Denizli 3. İcra Dairesi Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkulü 21 milyon 841 bin 900 TL'ye icradan satıyor...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Denizli'de 52.3 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi ve Pamukkale'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 52 milyon 286 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 19.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gayrimenkulü 19 milyon 432 bin 840 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli ve Aydın'da 9 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğü, Denizli ve Aydın'da yer alan 28 gayrimenkulü 8 milyon 959 bin 390 TL bedelle satışa çıkardı. 

Denizli'de 41.5 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Çakmak'ta yer alan 8 adet gayrimenkulü 41 milyon 479 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 29 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 29 milyon TL olarak belirlendi.

Denizli Merkezefendi'de 19.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Denizli 2. Satış Memurluğu, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Saraylar Mahallesi, 6649 ada 23 parselde yer alan gayrimenkulü 19 milyon 180 bin TL'ye satıyor...

denizli gayrimenkul firmaları 2019 Haberi

denizli gayrimenkul firmaları 2019

Denizli’ye gayrimenkul sektörü açısından bir önemli yatırım daha geldi. İş adamı Furkan Köse, ikinci ofisini Merkezefendi İlçesi’nde açtı. Açılışa; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Milletvekili Teoman Sancar ile Furkan Köse’nin dostları ve sevenleri katıldı. Furkan Köse Gayrimenkul kurucusu Furkan Köse, yeni ofisinin açılışının mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Emlak sektöründe uzun süredir faaliyet göstermekteyiz. Biz şuna inanıyoruz. Öncelikle bizim sektörümüz, tamamıyla güvene dayalı bir sektör. İşimizi iyi yaptığımızdan ötürü, müşterilerimizin bize verdiği bir ödüldür bu açılış. Verdiğimiz hizmetin daha iyisini verebilmek için yeni bir şubemizi açtık. Önümüzdeki günlerde inşallah bunun karşılığını vereceğimizi düşünüyorum. Kesinlikle çok mutluyuz. Bu sektöre can vermek adına, bu sektör üzerinde hizmet vermek adına onur duyuyoruz. Yeni ofisimizle birlikte yenilenen bir markamız var. Furkan Köse Gayrimenkul Yapı,...