07 / 05 / 2024

Denizli Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi

Denizli Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi

Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt'ın işbirliği ile nisan ayında protokolü imzalanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşası devam ediyor.

Denizli Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı devam ediyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt'ın işbirliği ile geçen nisan ayında protokolü imzalanan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi" inşası tüm hızıyla devam ediyor.

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Türker, Halil Ömer Türker ve Yusuf Erdem Türker ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Çözüm Tasarruf 35'inci şubesini Denizli'de açtı!

Şube ağına Denizli’yi de ekleyerek büyümeye devam eden Çözüm Tasarruf, Denizli şubesiyle birlikte şube sayısını 35’e çıkardı.

Denizli Kamyon ve Tır Garajı hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak için tamamladığı kamyon ve tır garajı hizmete giriyor.

Denizli'de planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Denizli'de Ulaştıema Bakanlığı'nın 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eminevim Denizli tapu teslim töreni 16 Şubat'ta!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

Konut satışındaki hızlı çıkış yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yanmaz TÜİK konut satış rakamları değerlendirdi. Yanmaz, " 2017’nin ilk 6 ayına baktığımızda yükseliş eğilimi gösteren rakamların, Temmuz Ayı’ndaki bu hızlı çıkışın ardından yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacağı kanaatindeyiz. " dedi.

Denizli'deki Kayhan Tüp Geçidi mecliste konu oldu!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Kayhan Tüp Geçidi çıkışında yaşanan trafik kazalarına ve sorunun çözümüne ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Isparta Yalvaç'a 400 ucuz konut geliyor!

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, evsizlere müjdeyi verdi. Tütüncü, 400 ailenin ev sahibi olması için çalışmaların başlatılacağını söyledi.

TOKİ Denizli Karahayıt 2017 başvuru!

258 konutluk TOKİ Denizli Karahayıt projesindeki 35 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Denizli Karahayıt 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri!

35 adet konutun teslimli olarak satışa sunulacağı TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri...

TOKİ Denizli Karahayıt 2017 başvuruları!

TOKİ Denizli Karahayıt projesindeki 35 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Denizli Karahayıt TOKİ son başvuru günü bugün!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projeden yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Denizli Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi Haberi

Denizli Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi
Gültepe, Mehmet Akif Ersoy, Gümüşçay ve Şirinevler bölgelerinin ihtiyacına cevap verecek merkezin yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Güzel bir projeye imza attıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin her noktasına hizmet veriyoruz. Gayretimiz vatandaşlarımızın mutlu olmasını sağlamak için"şeklinde açıklama yaptı. 


Sabah...