03 / 05 / 2024

denizli icra dosyaları

denizli icra dosyaları

Denizli’de Adalet Sarayı'nın yeterli gelmemesi ve ek binanın inşasının da tamamlanamaması sebebiyle sıkışıklığın engellenmesi amacıyla bazı mahkemeler ve icra müdürlüklerinin bölgede yer alan memur lojmanlarına taşınması sağlanmıştı. Denizli'de icra dosyalarının sayısı katlandı.

SGK’nın icra dosyası 7 yılda 6 milyonu aştı! 782 bin araca haciz kondu!

SGK’nın icra dosyalarının sayısı 7 senede 6 milyonu, alacak miktarı da 112 milyar TL’yi aştı. Kurum, ilgili miktarın yalnızca 43 milyar 93 milyon TL’sini alabildi.

Borcunu ödeyemeyenler dikkat! O limitin altında borcu olanların icra dosyaları siliniyor!

Türkiye genelinde mahkemelerdeki icra dosyası sayısının kabardığı ve 10 Ocak tarihi itibarıyla 23 milyon 204 bini aştığı bildirildi. Ancak hükümetin icra dosyalarındaki bu artışı önlemek amacıyla çıkardığı torba kanunla, belli bir limitin altındaki borçlar için açılan icra dosyaları siliniyor.

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

KYK ve icra borçları, enflasyon, kira...! Ceza affında tarih netleşti

Başta ekonomi olmak üzere birçok düzenleme 1 Ekim tarihinin gelmesiyle çalışma masasında yer alacak. Hazırlıkları süren çalışma kapsamında KYK borçlarının faizinin silinmesi, elektrik su faturası kaynaklı icra dosyalarının silinmesi için yeni bir düzenleme yapılması tahmin ediliyor.

Borcu olan milyonlara Bakanlıktan müjde! Yeni icra düzenlemesiyle bu tutara kadar olan dosyalar icradan düşecek!

Adalet, Hazine ve Maliye, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarının bir ay süresince teknik çalışmasını sürdürdüğü yeni icra düzenlemesinin yasalaşmasıyla yaklaşık 9 milyon icra dosyasının tasfiye olması sağlanacak...

İcra dosyalarıyla ilgili veriler TBMM'de!

İcra dosyalarıyla ilgili veriler TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Hangi ilde icra dosyalarının sayısı katlandı?

Denizli’de Adalet Sarayı'nın yeterli gelmemesi ve ek binanın inşasının da tamamlanamaması sebebiyle sıkışıklığın engellenmesi amacıyla bazı mahkemeler ve icra müdürlüklerinin bölgede yer alan memur lojmanlarına taşınması sağlanmıştı. Denizli'de icra dosyalarının sayısı katlandı.

İcra dosyaları pandemide arttı!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 1 Ocak- 14 Mayıs tarihleri arasında icra ve iflas dairelerine toplam 2 milyon 754 bin 926 yeni dosya geldiğini belirtti. Bulut, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İcra dosyaları 22 milyonu aştı!

CHP Meclis Grubu'nun hazırladığı rapora göre, icra dairelerinde derdest bulunan dosya sayısı bir sene öncesine göre 1 milyon 552 bin 840 adet artarak 22 milyon 248 bin 239'a yükseldi.

İcra ve iflas dosyaları meclis gündeminde!

2019 yılından 1 Kasım 2020 tarihine kadar geçen sürede ülke genelindeki icra dairelerinde bulunan icra ve iflas dosyaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

Kira davaları 1 Temmuz’dan sonra patlayabilir!

Koronavirüs nedeniyle iş yeri ve konut kiralarında ödemeler yapılamıyor. Hukukçular, geçtiğimiz yıl icra dosyaları arasında yüzde 1-2 civarında olan kira ödememe oranının bu yıl yüzde 20-25’lere kadar ulaşacağını düşünüyor.

Yaşlı kadına damadından 500 bin TL'lik icra takibi oyunu!

Denizli’de yaşayan 65 yaşındaki Hanife Kuzu, damadı tarafından ‘ilamsız icra takibi’ ile yaklaşık 500 bin TL dolandırılmak istendiğini söyleyerek, suç duyurusunda bulundu.

denizli icra dosyaları Haberi

denizli icra dosyaları

Denizli’de Adalet Sarayı'nın yeterli gelmemesi ve ek binanın inşasının da tamamlanamaması sebebiyle sıkışıklığın engellenmesi amacıyla bazı mahkemeler ve icra müdürlüklerinin bölgede yer alan memur lojmanlarına taşınması sağlanmıştı.

Sözcü'den Selami Aydın'ın haberine göre; 9 icra müdürlüğü, adliyenin karşısında bulunan ve 3 katlı yükseklikte olan lojmana taşındı.

Yaklaşık bir senedir işlemlerin gerçekleştirildiği binada, icra dosyaları odalara sığmadı; dosyalar mutfaklardaki raflara koyuldu ve binada adım atacak yer kalmadı. Kovid-19 salgını sürecinde üst üste meydana gelen iflaslar sebebiyle binlerce vatandaş icralık oldu. Denizli'de icra dosyaları raflara sığmadı ve koridorlara kadar doldu. Dosyalara yer kalmaması sebebiyle memurlar tarafından lojmanlardaki mutfak ve banyolara ek raflar yapıldı, dosyaları buralarda istiflenmeye başladı.

CHP İL BAŞKANI GÖRÜNTÜLEDİ, 350 BİN DOSYA VAR

CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, icra müdürlüklerinde yer alan...