07 / 05 / 2024

denizli ihlas evleri birinci etap

denizli ihlas evleri birinci etap

Türkiye’nin bir çok bölgesinde yaptığı inşaatlarla adından söz ettiren Huzurlu İnşaat İhlas Evleri’nin Denizli’deki projesi hayata geçti. Şemikler Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde yapımına başlanan İhlas Evleri birinci etabının temeli atıldı...

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Sancar, Acıpayam'daki konut sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti...

Denizli'de depremzedeler için kalıcı konutlar yapılacak!

Depremzedelerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Depremzede vatandaşlarımız için kalıcı konutlar inşa edilene kadar barınacakları yaşam evleri olarak nitelendirilen konteynırların bölgeye sevk edildi. Şimdi de kalıcı konutların yapılması ile ilgili süreç başlamıştır." dedi.

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

İhlas Kaplıca Evleri'nde aidat isyanı!

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ndeki Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yaşayanlar isyan etti. İhlas’a bağlı bir şirketin, site yönetimini yaptığı Kuzuluk’ta, tek bir devre mülkten 1500 lira aidat aldığı ve 1470 daireden yılda 27 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

İhlas Marmara Evleri 4 Beylikdüzü iletişim!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaat çalışmaları gelecek Kasım ayında başlayacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri!

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

Yakuplu İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

İhlas Marmara Evleri 4 projesinde Kasım ayında inşaat çalışmaları başlayacak. Peki İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

İhlas Marmara Evleri 4 projesi Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinde inşaat çalışmaları Kasım'da başlıyor. 36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği İhlas Marmara Evleri 4 projesi İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından inşa edilecek.

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi imzası ile Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilecek olan İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım ayında başlayacak.

Aqua City Denizli Evleri satılık daire!

1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunulan Aqua City projesi 210 bin 721 metrekare alana sahip. Proje Denizli'de Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Denizli Aqua City Evleri son fiyatları!

Aqua City Denizli projesinde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından Denizli'de inşa ediliyor...

denizli ihlas evleri birinci etap Haberi

denizli ihlas evleri birinci etap


Huzurlu İnşaat İhlas Evleri’nin birinci etabının temeli atıldı.


Türkiye’nin bir çok bölgesinde yaptığı inşaatlarla adından söz ettiren Huzurlu İnşaat İhlas Evleri’nin Denizli’deki projesi hayata geçti. Şemikler Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde yapımına başlanan İhlas Evleri birinci etabının temel atma törenine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Huzurlu İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürü Hakan Bar ve çok sayıda davetli katıldı.


Törende Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Eken’in proje hakkında katılımcılara bilgi verirken, İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürü Hakan Bar da konuşma yaptı. Huzurlu İnşaat Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar ise, İhlas Holding’in 3 inşaat şirketiyle bugüne kadar 12 bin kişiyi ev sahibi yaptığını söyledi. İhlas Evleri’nin ileri teknoloji kullanılarak yapıldığını belirten...