07 / 07 / 2024

Denizli Kale Çarşı Meydanı yenileniyor

Denizli Kale Çarşı Meydanı yenileniyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesindeki Kale Çarşı Meydanı'nda yapılan üstyapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan, Kale'nin girişinden belirli bir noktaya kadar üstyapı, kaldırım ve sıcak asfaltla beraber tamamladıklarını anlat

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…

TOKİ Denizli Kale 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Kale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Kale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi...

Denizli'deki 800 yıllık tarihi çarşı restore ediliyor!

Denizli'de 800 yıllık geçmişe sahip olan Kaleiçi Çarşısı, turizme kazandırılmak amacıyla aslına uygun olarak restore edilecek. 

Denizli'de 48.1 milyona satılık 12 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Denizli ili, Çakmak, Kayaköy, Saruhan ve Kale ilçelerinde yer alan 12 arsayı 48 milyon 30 bin 572 TL'ye satıyor...

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 49.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çakmak, Saruhan ve Kale mahallelerinde bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 49 milyon 540 bin 772 TL olarak belirlendi. 

800 yıllık Kaleiçi Çarşısı yeniden canlandırılacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 800 yıllık Kaleiçi Çarşısı'nın yeniden canlandırılarak ekonomiye ve turizme daha fazla katkı sağlaması için düzenleme projesine başlandı. 

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kaçar ve Levent Özkülekçi tarafından kuruldu.

Denizli'de 11.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Kale ve Şirinköy'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bayram tarafından kuruldu.

Yaşar Şenal: Çatıdan temele her an hazır olmalıyız!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, çok sayıda çatının yıkıldığı Denizli depreminden sonra uyarılarda bulundu. Şenal, “Depreme karşı çatıdan temele her an hazır olmalıyız'' diye konuştu.

Denizli Kale Meslek Yüksekokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kale Meslek Yüksekokulu'nu tamamlayarak hizmete açtı.

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Erzurum Demirciler Çarşısı'nın yıkım çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Eski Aşkale Garajı ve Demirciler Çarşısı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tam gaz sürdürüyor.

Denizli Kale Çarşı Meydanı yenileniyor Haberi

Denizli Kale Çarşı Meydanı yenileniyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesindeki Kale Çarşı Meydanı'nda yapılan üstyapı çalışmalarını inceledi. Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın eşlik ettiği Başkan Zolan, "Büyükşehir sonrası Kale Belediyemiz ile birlikte hizmet destanını yazmaya başladık. 'Denizli'de ne varsa Kalemizde o olacak' demiştik. Mahallelerimizde, Kale'nin merkezinde birçok hizmete imza attık. Ama en önemlisi Kalemizin girişi. İlçenin girişi gerçekten Kalemize hiç yakışmıyordu. Onun için öncelikle bu meydanla birlikte söz konusu bölgenin altyapılarını bitirdik. Yağmur sularıyla kanalizasyonuyla burada bir temel atma töreni yapmıştık. Çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Sonrasında altyapı yapım işlerini tamamladık ve üstyapıya geçtik''dedi.


Kale'nin girişinden belirli bir noktaya kadar üstyapı, kaldırım ve sıcak asfaltla beraber tamamladıklarını anlatan Başkan Zolan, "Daha sonra Kalemizin merkezindeki meydana girdik. Burada tüm asfaltımızı kürüdük. Meydanın büyük...